Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

intrebare pentru Mac Audio z2200

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
soosy
Pasionat

Data înscrierii: 16/Ian/2014
Locație: Timis

MesajTrimis: Joi Ian 16, 2014 1:31 am    Titlul subiectului: intrebare pentru Mac Audio z2200 Răspunde cu citat (quote)

salutari

am si eu o intrebare pentru acest model de amplif
mac audio z2200
dupa specificatii ii 600 w rms la 4 ohm
dar pe un woofer de 400 sau 450w rms tot la 4 ohm parca nu da un randament tocmai maxim

eu cel putin asa "simt" ca la puterea specificata trebuia sa zguduie
de mers merge,suna bine dar avand puterea peste a wooferului la altceva ma astept

care ii pana la urma puterea reala,sau o fi ceva problema?
multumesc

cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Ian 17, 2014 1:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pot fi mai multe motive, puterea amplificatorului care banuiesc ca este sensibil mai mica, incinta de fabrica care nu este nici pe departe ceea ce trebuie, difuzorul pe care il ai instalat poate sa nu aiba eficienta buna, curentul etc...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
soosy
Pasionat

Data înscrierii: 16/Ian/2014
Locație: Timis

MesajTrimis: Vin Ian 17, 2014 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cynegeticos a scris:
Pot fi mai multe motive, puterea amplificatorului care banuiesc ca este sensibil mai mica, incinta de fabrica care nu este nici pe departe ceea ce trebuie, difuzorul pe care il ai instalat poate sa nu aiba eficienta buna, curentul etc...

bun
sa le luam pe toate la rand
puterea amplifului din specificatii scrie 600w rms la 4 ohmi(asa ii si legata in punte si ii la mono)
incinta de fabrica nu stiu ce sa zic,asa vin ele de la hifonics
difuzorul este original,cumparat de noua si a fost doar la mine
curentul,am condensator si incarcarea este buna 14 si ceva,nu scade sub 11 si cand ii bass puternic si volum foarte mare...ce sa zic...

cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Ian 17, 2014 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soosy a scris:
puterea amplifului din specificatii scrie 600w rms la 4 ohmi(asa ii si legata in punte si ii la mono) - la 14,4V, la o impedanta de 4 ohmi
curentul, am condensator si incarcarea este buna 14 si ceva,nu scade sub 11 si cand ii bass puternic si volum foarte mare...ce sa zic...

Pai gandeste-te la chestia asta, 600w rms cei declara producatorul (care sa zicem ca-i are) sunt dati la un voltaj de 14,4V la o impedanta de 4 ohmi...
Cand asculti ceva melodii cu bass ampliful cere curent sa poata sa scoata si ajungi cu voltajul sa zicem la 12-12,... , cu ridicari de impedanta masive din cauza incintei si atunci gandeste-te ce putere mai ajunge la subwoofer...
soosy a scris:
am condensator si incarcarea este buna 14 si ceva

Incarcarea trebuie sa fie la fel de buna si fara acel "device minune"care de cele mai multe ori incurca decat sa faca bine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum