| |
| Autor |
Mesaj |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Iun 06, 2014 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca o sa le ceara sa-l monteze direct, am niste dubii in privinta montarii efectuate de el. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
hertZ^
Data înscrierii: 15/Mai/2014 Mesaje: 12
|
Trimis: Vin Iun 06, 2014 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce treaba au ei unde mi-am montat eu cd playerul ? pot sa-l pun si in padure, care-i problema ? ) Trebuie autorizare ca sa bagi o mufa da-o-n mama ei de mufa ))
Alpine-urile au mufele alea care poti sa le bagi cum vrei tu (galben ,rosu si portocaliu- http://www.carhifi-profi.cz/foto/galery109/alpine-cde-180rr-2.jpg - alea rotunde din dreapta jos) si am legat si galbenul si rosul de pe masina la rosul de pe casetofon ca sa mearga pe direct. Daca il pun pe culori, adica sa ii dea drumu' la contact, face figurile de care am spus in postul initial. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Vin Iun 06, 2014 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| In comparatie cu care pioneer se aude super? |
|
| Sus |
|
 |
hertZ^
|
Trimis: Vin Iun 06, 2014 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| In comparatie cu MVH-160UI (e 280 de lei si este varianta fara CD a lui DEH-1600UB care e 350 de lei). Se aude bine si asta dar mi se pare sunetul mai frumos pe alpine. Cel putin mie imi place mai mult. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Vin Iun 06, 2014 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| hertZ^ a scris: | | si am legat si galbenul si rosul de pe masina la rosul de pe casetofon |
Ai legat doua fire la unul singur ? What the heck ?!?
Sa inteleg ca mufele rotunde din dreapta sunt ca o metoda alternativa de conectare ? Daca da, cum se comporta atunci cand conectezi mufa ISO a player-ului la mufa ISO a masinii fara a lega absolut deloc vreo mufa rotunda ? _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
hertZ^
|
Trimis: Sâm Iun 07, 2014 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Man, daca nu conectezi mufele rotunde, nu merge. Prin ele trece curentul. De asta nu sunt firele puse direct, fara mufe, ca sa poti sa il pui si pe contact, si pe direct. |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Sâm Iun 07, 2014 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu stiu cum ai tu cablata masina, dar mai bine cauta o mufa iso compatibila alpine. Eu am gasit-o in cutie si s-a potrivit perfect cu cablurile masinii, nici nu stiam care cum sunt, le-am cuplat si gata. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Sâm Iun 07, 2014 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Are 2 mufe dreptunghiulare fix la fel ca mine pe Logan si la Kenwood, nu stiu care e treaba cu alea rotunde pt. ca mufele de semnal sunt intr-un dreptunghi iar mufele de curent sunt in celalalt dreptunghi al mufei ISO ... Loganul are din fabrica mufa ISO. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
hertZ^
|
Trimis: Lun Iun 09, 2014 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Man, cum e si in poza aia, alea rotunde sunt intre player si mufa ISO (aia patrata de ziceti voi, car intra in mufa de pe masina). Mufele rotunde intrerup firele, ca sa intelegeti.
Oricum, important este ca playerul nu merge daca il pun ca in manual. Se restarteaza singur. Chestia ciudata e ca la Domo cand l-am probat era legat tot ca in manual (decat am conectat mufa ISO) si am stat vreo 10 min sa umblu prin el si nu a avut absolut nimic, iar cand l-am pus pe masina (tot ca in Domo) se restarta, cateodata mai des, cateodata mai rar. Probleme pe instalatie nu cred ca am, la playerele anterioare (un blaupunkt london mp37 si un sony, nu stiu modelul, dar era undeva la 100 de euro) nu am avut deloc problema asta. Incep sa cred din ce in ce mai mult ca e de la boxe(15 watti, foarte foarte mici). Imi mai ramane o singura solutie. Sa-l probez pe alta masina sa vad daca mai face figuri. Daca nu o sa schimb boxele de pe fata prima data (cele de pe spate sunt de 30w). Un hertz dcx 130.2 ar fi ok ? nu vreau sistem pentru ca e dublu si nu e foarte important pentru mine sa am tweeterele sus. |
|
| Sus |
|
 |
hertZ^
|
Trimis: Joi Iun 12, 2014 7:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Stiti cumva daca exista termen de storno la domo ? vreau sa-l returnez sa iau 170rr. Nu ma asteptam la probleme de genu' de la alpine, dar ma rog. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 12, 2014 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cel mai bn intrebi pe ei..
Imi pare rau sa vad ca un nume asa mare in audio car efectiv isi bate joc de ..numele lor la urma urmei. Playerele astea , noi cica , sunt crec cea mai slaba serie din toate cate au fost..facute in bataie de joc. Cu cele din seria 170 nu o sa ai probleme.. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Mar Sep 09, 2014 8:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce ai mai rezolvat cu playerul? _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
|