|
|
|
Autor |
Mesaj |
droopy
Data înscrierii: 01/Sep/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Sep 01, 2006 2:00 am Titlul subiectului: Intrebare pt cunoscatori |
|
|
salut ..in primul rand .. si acum intrebarea ..am un c3 si vreau sa pun un woofer ...avand in vedere ca nu dispun de prea multi bani acum, ma gandeam la mac mp tube 30 .isi face treaba ?? se aude bine calitativ ..stiti voi sunetu ala de te deranjeaza la stomac dar finutz ? sau face doar bumbum ..daca nu recomandati-mi ceva pe la vreo 4 mil cam asa ca na trebe si statie .merci anticipat
 |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Sep 01, 2006 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
pt banii care ii dadeai pe acel mp30 tube calitatea basului era destul de buna te zgaltaia... la unele melodii ti se infundau si urechile ... din pacate nu mai exista pe stoc de vreo 4-5 luni....
daca tot ai nevoie de amplificator de ce nu mergi pe urmatoarele combinatii:
Be-Loud Bass Pack 1JX
Be-Loud Bass Pack 1JB
daca nu iti plac astea ne mai putem gandi.. acum depinde si ce iti place si tie uita-te si tu pe site alege-ti produsele si noi vom decide ce si cum
o zi buna |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|