Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebare pt cunoscatori

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
droopy

Data înscrierii: 01/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 2:00 am    Titlul subiectului: Intrebare pt cunoscatori Răspunde cu citat (quote)

salut ..in primul rand .. si acum intrebarea ..am un c3 si vreau sa pun un woofer ...avand in vedere ca nu dispun de prea multi bani acum, ma gandeam la mac mp tube 30 .isi face treaba ?? se aude bine calitativ ..stiti voi sunetu ala de te deranjeaza la stomac dar finutz ? sau face doar bumbum ..daca nu recomandati-mi ceva pe la vreo 4 mil cam asa ca na trebe si statie .merci anticipat
Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 10:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MP Tube 30 avea un raport calitate pret bun, dar sunetul lasa totusi de dorit. Sau, reformulat, se auzea excelent pentru pretul lui. Ce ti-am putea recomanda pentru un buget limitat este sa studiezi promotiile statie+subwoofer de luna asta, si anume:

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_1JB/

si

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_1JX/
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 10:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt banii care ii dadeai pe acel mp30 tube calitatea basului era destul de buna te zgaltaia... la unele melodii ti se infundau si urechile ... din pacate nu mai exista pe stoc de vreo 4-5 luni....

daca tot ai nevoie de amplificator de ce nu mergi pe urmatoarele combinatii:

Be-Loud Bass Pack 1JX
Be-Loud Bass Pack 1JB

daca nu iti plac astea ne mai putem gandi.. acum depinde si ce iti place si tie Smile uita-te si tu pe site alege-ti produsele si noi vom decide ce si cum

o zi buna
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum