|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
AndrewRaa
Data înscrierii: 30/Iul/2015 Mesaje: 2
|
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Iul 30, 2015 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Spune bugetul si renunta la cele spate. La tine mai sunt si Ăźn portiera... nu te ajuta nici mĂŁcar la "surround".
Ultima modificare efectuată VanIIa la Joi Iul 30, 2015 7:11 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Joi Iul 30, 2015 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai bine fa un mic efort si pt fata ia asa ceva
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-165.3/
seria profection de la magnat e destul e ok, dar ti-as recomanda 213 , le-am ascultat si suna bine
iar ca sa le pui in valoare, ia si o statie pe 4 canale ca cu playerul mai mult le chinui
daca vrei ceva statie sh, am eu cateva |
|
| Sus |
|
 |
AndrewRaa
Data înscrierii: 30/Iul/2015 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Iul 30, 2015 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru raspunsuri baieti!
Bugetul este undeva la 500 lei pentru fata+spate. Dar daca spuneti ca nu e bine sa imi iau si pe spate pot cheltuii mai mult pentru cele de pe fata,in consecinta cred ca am sa le iau pe cele de mai sus. Chestia este ca nu vroiam statie cu subwoofer etc. vroiam doar niste boxe mai potente decat cele oferite de GM. Cat despre aspectul "le ai direct pe usa" intrebarea mea este,acele inele nu pentru asta sunt? Tocmai ca sa nu se auda BASS-ul ca fundul de galeata? |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Joi Iul 30, 2015 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ia hertz si.ti mai raman bani pt un amp micut care face diferenta fata de player. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|