| |
| Autor |
Mesaj |
Neocortex
Data înscrierii: 03/Oct/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 8:22 am Titlul subiectului: Intrebare sistem audio |
|
|
Am acest sistem http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-13CS/
pe care as vrea sa-l montez pe un Daewoo Matiz. Intrebarea mea este: Pot sa conectez la instalatia electrica doar boxele, fara filtre sau tweetere? Nu vreau sa dau gauri pentru a monta si tweeterele. Se poate acest lucru sau trebuie sa pun filtrele neaparat. Sistemul l-am primit cadou asa ca nu vreau sa discut calitatea lui, oricum mai buna decat boxele din carton puse pe Matiz. |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 8:33 am Titlul subiectului: |
|
|
le poti monta si fara.....dar o sa auzi o varza murata....scuze espresia! :
nu trebuie sa dai neaparat gauri pentru twetere... le poti "lipi" pe bor in colturi. _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
Neocortex
Data înscrierii: 03/Oct/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 9:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Vreau eu sa fac este sa le pun boxele acelea pe spate in placa de la portbagaj fara tweetere bineinteles. Poate da o nota de bass sau...iese o varza murata? Pe fata am niste coaxiale. |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
| teoretic ar trebui sa se auda un fel de bass din ce vrei tu sa faci.. dar din difuri de 13 mare bass nu ai cum sa obtii.. mai bine vinzi sistemu si iti iei niste ovale pui o placa de pal sau mdf o sa ai siguur mai mult bass.decat din ce vrei tu sa faci .. ce player ai !!!!? |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
daca le pui in spate cred ca merg....dar ...ma indoiesc sa fie un sunet de calitate. macar de aveai in fata sistem! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 12:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sau ai putea sa pui sistemu asta pe fata (asta daca nu il vinzi si iei ovale) si muti coaxialele de pe fata pe spate |
|
| Sus |
|
 |
|