|
|
|
Autor |
Mesaj |
Bogdancta
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 10:59 pm Titlul subiectului: Intrebare stupida da cea mai stupida!!!! |
|
|
Salut baieti....cred ca o sa ma bateti....daca va intreb si io ceva stupid raw de tot cum mama masii pun si io niste poze pe forum ca ma chinui de vreo 2 zile si nu reusesc:))ms mult:* |
|
Sus |
|
 |
semecristian Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 05/Aug/2008 Mesaje: 28 Locație: SV
|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 11:15 pm Titlul subiectului: Re: Intrebare stupida da cea mai stupida!!!! |
|
|
Bogdancta a scris: | Salut baieti....cred ca o sa ma bateti....daca va intreb si io ceva stupid raw de tot cum mama masii pun si io niste poze pe forum ca ma chinui de vreo 2 zile si nu reusesc:))ms mult:* |
Ma abtin sa nu rad
DECI, dupa ce dai REPLY sau Citeaza....
In partea de sus, sub Subject iti apare un buton pe care scrie Img
Daca ai un link de pe un site la poza, pozitionezi cursorul, apesi o data pe img si iti apare [img], apoi in continuare dai PASTE la linkul respectiv, dupa care apesi din nou pe butonul img si o sa apara dupa link [/img]
Daca ai tu o poza pe calculator, atunci ai mai jos , sub fereastra unde scrii, Filename, dai BROWSE, selectezi poza, dai ok, apoi dai ADD ATTACHMENT.
Atata tot. Sper ca ai inteles si nu te=am zapacit. |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|