Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebare stupida rau!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Skippy
Pasionat

Data înscrierii: 02/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 11:04 am    Titlul subiectului: Intrebare stupida rau!!! Răspunde cu citat (quote)

Am achizitionat acest pachet http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/B30_Bass_Pack/ pe care il voi folosi in Matiz
intrebarea stupida e cum leg sub in punte? si daca imi puteti spune cate ceva despre acest sistem, va multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
latea
Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 11:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplificatorul si kitul de cabluri mi-au trecut prin mana si sunt foarte ok...am fost foarte multumit de amplificator...iar la kitul de cablaje este destul de complet iti mai trebuie doar cablul amplificator-subwoofer.Suwooferul nu stiu nimic despre el si nu pot spune nimik...
Puntea iti este aratata si in cartea amplificatorului daca nu ma insel.
Ai 2 canale + - si + - se leaga plusul de primul canal si minusul de la celalalt canal mai pe scurt prima borna si ultima din cele 4 ( + si - )

Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

banuiam eu ca asa e dar vroiam sa ma asigur, acum ramane sa vedem daca zguduie putin Matizul Rolling Eyes
si o alta intrebare la fel de stupida, subwoofer-ul este incinta inchisa (sealed) daca cumva nu imi place cum suna ii pot da o gaura pe fata sau pe lateral si ii pun un port si ill fac bass reflex?
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 12:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NU
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 12:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multam frumos de raspuns dar imi poti si explica de ce te rog? asta ca sa stiu si sa nu mai ma intampin cu aceste probleme Laughing
Sus
latea
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CBI a scris:
NU

Si de ce crezi tu ca nu se poate Very Happy ???O gaura facuta,un port tub si gata...Se poate foarte usor...ca nu o sa se auda bine este alta problema...

Poti scoate difuzorul din cutia pe care o are si sa faci la cineva o incinta br mai mare...

Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt putin derutat merge sau nu?
Sus
CBI
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai parametrii difului din cutie?stii cum se calculeaza un acord cu rezonatorul helmholtz('gaura' pe care vrei sa o dai)?
Daca nu,lasa-le asa.Cu o gaura la intamplare in cutie nu faci decat sa obtii o cutie care rasufla,o cutie cu 'pierderi'
Nu te mai lua dupa sfaturi de 3 parale.Daca vroiai br trebuia s-o iei de la inceput.In cazul tau e posbil ca diful sa nu fie optimizat pt incinta cu event si o sa te alegi cu o cutie stiricata.
La banii care ai dat pe jucarii sa fii multumit ca functioneaza Smile
Asculta-le asa ,poate iti ajunge,nu iti mai 'fortza' mintea cu idei stupide,ca o sa te derutezi de tot,sau pune mana si mai citeste despre una alta ca o sa aflii singur raspunsurile,nu mistouri pe forumuri
Crezi ca daca ii dai o gaura o sa sune mai bine?de unde crezi asta?
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 5:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CBI iti apreciez ajutorul dar te rog nu te lua de mine ca din motive de necunoastere postez pe acest forum.
din pacate din lipsa bugetului atat mi-am permis sa iau (cel putin pentru inceput)
acum te rog sa imi spui si mie ce ai vrut sa zici in fraza asta 'La banii care ai dat pe jucarii sa fii multumit ca functioneaza" momentan nu mi-a venit coletul dar am ramas complet dezamagit de fraza ta
nu am pretenti sa se auda ca un sub kicker sau alta firma renumita dar chiar asa de panarama sa fie?
te rog sa ma lamuresti sa sunt in ceata rau Rolling Eyes parca nici nu mai imi vine sa ridic coletul
Sus
latea
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sTAI RELAX MAI ca o sa se auda ok pentru tine...
CBI
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 6:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ti-am zis NU de prima data,apoi ai vrut explicatii
Daca o sa te multumesca .habar n-am,tu ai facut alegerea
Noroc ca e mic Matizu,macar sa sune ceva cat de cat mai tare Smile
Am impresia ca tu cu 2 mil fiecare componenta vrei sa faci furori sau ai planuri mari cu ele Cool
Astepta sa vina,si vezi apoi.Dupa cum zice si colegul in postul precedent,e posibil sa-ti ajunga pt ce pretentii ai
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum