|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
BlagaB
Data înscrierii: 28/Feb/2012 Mesaje: 24 Locație: Copsa Mica
|
Trimis: Mar Apr 10, 2012 10:59 am Titlul subiectului: Intrebare |
|
|
Salut baieti, ieri mi-am cumparat 2 difuri pentru masina.. eu fiind cam necunoscator in domeniul.. acesta .. am cumparat 2 difuri magnat.. pana aici e oke, dar azi cand m-am uitat in masina sa vad cum vin puse ssmd, am observat ca difurile sunt prea mari , am zis ca tai din plafon acolo in spate dar dedesubt la plafonu acela e tabla.. de sustinere , tabla aceea are loc pentru difuri dar sunt mai mici decat cele cumparate de mine.
Masina este Logan.. poate cei care ati facut la fel ma ajutati cu un sfat..
Multumesc !
( daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul ) |
|
| Sus |
|
 |
ProAndrei
Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 23
|
Trimis: Mar Apr 10, 2012 12:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se rezolva cu inele de mdf sau pal...
Iti poti face singur... Faci niste cercuri in care intra difuzorul tau si le prinzi de tabla masinii... In functie de adancimea difuzorului, faci mai multe cercuri si le suprapui pana ajungi sa intre difuzorul ok.
Sau, cumperi difuzoare mai mici  |
|
| Sus |
|
 |
BlagaB
Data înscrierii: 28/Feb/2012 Mesaje: 24 Locație: Copsa Mica
|
Trimis: Mar Apr 10, 2012 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am prea inteles ? tabla are gauri pentru difuri dar sunt prea mici pentru ce am cumparat eu  |
|
| Sus |
|
 |
ProAndrei
Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 23
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|