|
Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Joi Aug 10, 2006 1:12 pm Titlul subiectului: intrebare |
|
|
am sa incep mai intai cu niste afirmatii !
am un prieten , posesor de logan , care si dorit sa faca ceva pt sound ul din masina lui ! mai intai sia luat un HU sony ... apoi sa gandit ca vrea mai mult bass si sia luat un sub JBL GTO1200b amplificat de un The Rock 800 !!!
am urcat in masina lui ... si nam ramas deloc impresionat ... ca si el defapt ... nu era mandru de ce realizase ! in masina nu se aude aproape deloc bass ... !!! am fost la unii " mesteri " si au zis cai din cauza combinatiei : jbl cu magnat ... altii au zis ca statia este prea puternica si introduce distorsiuni ... altii au zis ca trebuie facuta insonorizare ...altii au zis ca puterea tunului este prea mica pt volumul portbagajului care este de 510l ...
acum vine si intrebarea mea ... poate fi aceasta o problema ... ?! se poate calcula puterea sistemului in functie de volumul portbagajului !?
nu de alta dar vreau si io sami cumpar o statie su un sub ... si mie frik sa nu arunc banii precum individul mai sus mentionat !!!
multumesc ! |
|
Sus |
|
 |
cristyan Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 69 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 10, 2006 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
cine ti-a zis treaba cu volumul e nebun(sigur)
io am auzit pe un logan un JBL cs1200t in care dadea o staie alpine mono, se auzea infect de bine
zii prietenului tau sa umble pe la reglajele statiei sa se mai uite pe la firele sub, pe la rca(poate aiesit vreunul)  |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Joi Aug 10, 2006 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
ah si ink o chestie ... statia se incalzeste destul de bine ... nu prea poti tine mana pe ea ... ce se paote face in sensul asta ... ??! si cam cum ar fi treb montata !? mentionez ca acum este montata pe intariturile banchetei din spate !!! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
1. E normal ca statiile sa se incinga mai ales daca tii muzica blana. nu o acoperi cu nimic sa poata respira...
2. nu are o deosebita importanta ca statia si woofer-ul sa fie de la acelasi producator. Conteaza mai mult pentru ochi..
3. 2 canale legate in punte din cele 4 ale statiei Rock 800 ofera o putere suficienta pentru GTO1200B. Problema trebuie cautata in alta parte: reglajele statiei, reglajele din player, calitatea player-ului etc...
4. cristyan> CS1200T poate fi mai galagios decat GTO1200B dar 1200B suna mai bine. Oricum, isi face simtita bine prezenta intr-un logan.
Shokaliptiku> Ce buget ai avea pentru statie + sub si cam ce ai astepta: putere sau calitate? sau undeva pe la mijloc? ce gen de muzica asculti? |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 8:05 am Titlul subiectului: |
|
|
pai ... am mai postat aici ... dar ... II explicatii nor sami strice !
deci ... acum 11 milioane si mam gandit la jbl gto1204bp si la gto75.2 ...
ce ast de la acest sistem ... as vrea calitate si mias dori f mult un bass lung si apasat ... nus dc mam exprimat cum trebe ( nas vrea un bass spart ... metalic ... scurt ) ... sper sa ma fi inteles ...
eram sa uit ... la acest sistem ... tinand cont de caracteristicile bateriei si alternatorului de logan ... am nevoie de condensator !?stiu ca acesta are II functii : protejeaza alternatorul si bateria masinii si 2 confera statiei puterea necesara pt a impinge in sub ... fara condensator subul nar da tot din el (asai ?! ) !!!?
ah si dc tot am incins discutia ... as avea o mare rugaminte ... un clip cu un gto1204bp in sarcina ( sau pana la urma cu orice gto box ) ... ai aveam cum sami trimiti ... ai asa ceva !?
multumesc si .. o zi buna !!! |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 9:27 am Titlul subiectului: |
|
|
incearca sa gasesti aici.... www.realmofexcurision.com ... dai la movies si dupa la JBL... sper sa gasesti ceva
o zi buna !!!! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
spune-i sa isi scoata difuzoarele de pe placa din spate si sa lase gauri acolo !
vei fii uimit de cat sunet va intra pe acolo  |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
mercik all ...
io mam gandit sa fac o gaura pe mijloc in politza ... si sa las difurile la locul lor ...
dar pana mai fac rost de bani ... ink mai pot visa !!!
o zi buna all !!! |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu te sfatuiesc sa faci gaura aia si nici sa scoti difuzoarele pt ca oricum aerul din portbagaj iese prin difuzoare.... deci mai uita-te la reglarile din statie ... vezi al cat e facuta taierea si daca nici dupa ce le-ai controlat/verificat la fel de prost se aude atunci ... mergi pe recomandarea lui ELNA sau a ta .... eu nu recomand asa ceva
bafta |
|
Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 100
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate ai inversat + cu -  |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
plusul cu minusul nu sunt inversate ...
o_kh3 carei faza cu taierea ... is incepator ... si nu inteleg sensul
mercik ! |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Shokaliptiku a scris: | mercik all ...
io mam gandit sa fac o gaura pe mijloc in politza o zi buna all !!! |
e vb de faza de mai sus.....!!!!!! |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
ah oke ... ma gandeam la altceva ...
 |
|
Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Sâm Aug 12, 2006 2:55 am Titlul subiectului: sal |
|
|
am patit si eu o faza asemanatoare pe mercedes190............dar cu produse mult mai inferioare(de la SAL)ai grija sa fie sistemu 100% corect legat cu cablu gros de alimentare etc.........cu JBL intr-un logan ar trebui sa faca fatza linistit |
|
Sus |
|
 |
|