|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dialoghk Pasionat
Data înscrierii: 17/Feb/2007 Mesaje: 88 Locație: Pucioasa
|
Trimis: Sâm Mai 05, 2007 11:01 pm Titlul subiectului: intrebare |
|
|
| ce rol are SPL ala ca io nu stiu !!! |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 7:52 am Titlul subiectului: |
|
|
"SPL ala" are rol sa se auda tare! SPL inseamna tare si SQ inseamna clar!! _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
hai ca mai mult bagam oamenii in ceata.
SPL (Sound Pressure Level). ce vezi tu declarat la fiecare difuzor/subwoofer, este sensibilitatea acestuia. sensibilitatea este o masuratoare a SPL-ului, in decibeli, la o anumita frecventa, SPL creat de difuzor, la 1W (sau 2,83v, asta fiind 1W la 8 ohm) si receptionat de un microfon situat la 1m de difuzor. cu cat mai mare valoarea cu atat mai tare se aude difuzorul. atentie insa la difuzoarele cu impedanta mica, dar masurate la 2,83V, sensibilitatea reala e mult mai mica decat cea declarata. un difuzor de 4 ohm, masurat la 2,83V, nu primeste 1W, ci aprox 2W. deci la sensibilitatea declarata, se scad 3 dB. daca in scjimb apare formula 1w/1m, sensibilitatea reala e mult mai apropiata de cea declarata. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|