Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebare...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
radumaxi

Data înscrierii: 17/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 12:54 pm    Titlul subiectului: Intrebare... Răspunde cu citat (quote)

Care sunt cele mai potrivite difuzoare(fara amplificare,legate direct pe HU) pentru Clarion DZX 778 RUSB sau Pioneer DEH-P88RS ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai bani de dat pe p88 sau 778 si nu vrei amplificare ?
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine monk!!

dar poate ca n-are f multi bani si vrea un player bun si-n timp sa-si faca un sistem mai performant.

si eu am vrut P88RS si sincer nu ma scot banii din casa, chiar deloc
Sus
radumaxi

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 8:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai am facut o greseala,adica,mi-am cumparat un amplif.JBL 75.2 si un sub.JBL 1204 BR fara sa ma gandesc ca pot lua un JBL 75.4 si amplificam si difuzoarele.Ideea e ca nu le-am montat,sunt noi noute,dar am aruncat ambalajul ca sa le pot depozita mai usor in casa pana imi vine HU din USA(un Pioneer P880PRS),care nu stiu de ce nu mai ajunge.As schimba amlif.75.2 cu un 75.4 dar nu mai am ambalaj si nu cred ca vrea cineva...si acum imi este peste mana sa mai iau un amplif.75.2 pt difuzoare!Ce sa fac,cum sa fac?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 8:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baga anuntul tau la bursa (schimbi 75.2 cu 75.4) si ai sanse de reusita, bagi ceva poze bla bla bla si poate ca iti iasa treaba pana iti vine HU.
radumaxi

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 8:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar eu vreau un amplif.tot nou ca si al meu!
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 8:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu vreau multe,dar unele lucruri sunt imposibile...sau aproape imposibile... Rolling Eyes

cati bani vrei pe 75.2 ?

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic sa nu te grabesti deloc, 75.2 se aude mai bine pe bass decat un 75.4...iar pt difuzoare mai bine iei jbl seria cs eventual pe 4 canale si ai rezolvat problema....
apropos de player din sua..o sa ai probleme cu receptia radio, anumite posturi nu ai sa le prinzi.
Sus
radumaxi

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu-mi fac griji in privinta posturilor de radio pe care nu o sa le prind,cat despre amplificator o sa fac cum zici tu Audi!Multumesc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum