|
|
|
Autor |
Mesaj |
andrey18
Data înscrierii: 09/Ian/2008 Mesaje: 40
|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 12:40 am Titlul subiectului: intrebare??? |
|
|
vreau sa cumpar o inchidere centralizata si vreau sa va intreb dak este inchidere si pt porbagaj??? sau este numai pt usi si porbagaju trebuie sa il deschid/inchid cu cheia?? dak da aratati-mi si mie un model ceva??!!! |
|
Sus |
|
 |
Schetzu Pasionat
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 156 Locație: Sibiu
|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 2:57 am Titlul subiectului: |
|
|
exista si pt portbagaj. ceva de genu asta
http://www.autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=1594
se deschide concomitent cu restul usilor _________________ Corsa C , Pioneer P55BT, Voodoo 4x200 , Pioneer W307D2 + incinta 41l sealed, CD-R310, Alfatec 1F |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta este un modul pentru deschiderea usii cu ajutorul telecomenzii de la alarma sau din interior deci nu are si functia de inchidere a portbagajului.
nu stiu daca vei gasi o astfel de inchidere centralizata, mai bine si mai sigur mergi tot pe cheie. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
andrey18
|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum......nu se gaseste si pt porgagaj??!! dar la masinile care vin din fabrik cu inchidere !! aia de unde le ia? park nui frumos asa sa se inchida usile si sa ma duc la porbagaj sa il inchid cu cheia  |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu ziceam de modulul de deschidere portbagaj. cat despre inchidere centralizata, nu cred ca vei fi nevoit sa mergi sa incui tot timpul portbagajul, el va fi ori incuiat ori descuiat . este posibil sa existe si pentru portbagaj acel mecanism de la usi, dar nu are nicio treaba cu accesoriul de mai sus. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
Schetzu Pasionat
|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca vrei inchidere centralizata la masina iti trebuie un modul de inchidere/deschidere pt usi, portbagaj si capac rezervor. daca masina nu are nici un fel de inchidere, prin cheie sau telecomanda, si vrei sai pui , atunci iti trebuie un modul sau mecansim pt portbagaj. fara el nu poti, degeaba apesi pe buton daca nu e conectat nimic la portbagaj, nu are ce sati deschida. modulu a fost un exemplu care lam gasit.
daca ai inchidere la portbagaj instalata, atunci il lasi pe deshis intodeauna, pentru ca inchiderea se face din interior _________________ Corsa C , Pioneer P55BT, Voodoo 4x200 , Pioneer W307D2 + incinta 41l sealed, CD-R310, Alfatec 1F |
|
Sus |
|
 |
andrey18
|
Trimis: Joi Feb 28, 2008 12:57 am Titlul subiectului: |
|
|
deci pe masian nu am montata nici un fel de inchidere!!! deci sa inteleg k se geseste si pt porbagaj si pt capac la rezervor ???!!! |
|
Sus |
|
 |
Schetzu Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 28, 2008 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
andrey18 a scris: | deci pe masian nu am montata nici un fel de inchidere!!! deci sa inteleg k se geseste si pt porbagaj si pt capac la rezervor ???!!! |
pt capac rezervor mai greu gasesti, sar putea sa nu fie, dar pt portbagaj gasesti sigur. du-te intreaba undeva unde se instaleaza alarme si inchideri si iti spun ei tot ce poti pune _________________ Corsa C , Pioneer P55BT, Voodoo 4x200 , Pioneer W307D2 + incinta 41l sealed, CD-R310, Alfatec 1F |
|
Sus |
|
 |
andrey18
|
Trimis: Joi Feb 28, 2008 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok ! am inteles! multam pt sfaturi! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|