|
Autor |
Mesaj |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Oct 14, 2006 1:50 am Titlul subiectului: |
|
|
MOSFET este un tip de tranzistor si tranzistoarele stau la baza oricarui amplificator din zilele noastre.
In functie de constructia tranzistoarelor, aceastea au proprietati diferite. "Viteza" unui tranzistor se poate traduce in 2 feluri:
- viteza de comutare a tranzistorului intre cele 3 moduri de functionare
- viteza de propagare a semnalului (conductivitate electrica cat mai buna, capacitati interne cat mai mici)
In primul caz viteza mai mare duce la consum mai mic si mai putina caldura degajata - e un factor important in circuitele digitale
In al 2-lea, viteza cat mai mare inseamna calitate cat mai mare, semnal la iesire cat mai fidel semnalului de intrare, inertie cat mai mica a tranzistorului...
Daca e vreun electronist pe aici, please correct me...
http://en.wikipedia.org/wiki/Transistor
http://en.wikipedia.org/wiki/MOSFET |
|
Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Sâm Oct 14, 2006 1:52 am Titlul subiectului: sal |
|
|
inseamna mai NIMIC.....e doar o chestie comerciala......orice amplificator pt auto mai acceptabil are sursa de alimenatre bazat pe mosfeturi (gen IRFZ44.....etc...)......tinand cont ca XTREME e ceva mai nou pe piata orice scrie in plus poate scoate ochii la necunoscatori...................orice statie ce gasesti pe site fii convins ca are acelasi sursa cu mosfeturi de "mare viteza"!!!!nimic mai mult nu inseamna |
|
Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
|
Trimis: Sâm Oct 14, 2006 2:40 am Titlul subiectului: |
|
|
multumesc pt informatie |
|
Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
|
|
Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu exista "mai bun" in acest domeniu. Mai buna pt ce? Exemplu: cu siguranta o statie DLS sa spunem de 2x15W este mai buna decat o prastie de bazar de 2x150W, este mult mai fiabila si are un sound mai curat. Si totusi este mult mai slaba ca putere...
Personal, din ceea ce am ascultat (si poate din subiectivism) as spune ca JBL 75.4 este mai capabila decat rivala sa de la Magnat. |
|
Sus |
|
 |
|