|
Autor |
Mesaj |
kofy
Data înscrierii: 12/Oct/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Oct 12, 2009 11:48 pm Titlul subiectului: Intrebare |
|
|
Vreau sa imi achizitionez niste boxe de interior de podea mai exact, ce imi recomandati ca si calitate/pret (cu/fara statie/subwoofer) |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Mar Oct 13, 2009 8:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu am inteles exact, ai statie? daca da de care?....si mai ales bugetul alocat...mai da ceva detalii si vei primi si raspunsuri. |
|
Sus |
|
 |
kofy
Data înscrierii: 12/Oct/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Oct 13, 2009 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
vreau sa cumpar boxe de interior (de podea mai exact) +o statie bugetul alocat undeva intre 2000 si 3000 ron. Si inainte sa le cumpar am zis sa cer o parere ce este mai bun ca pret/calitate atat la boxe cat si la statie. Precizez ca nu am nici boxe nici statie vreau sa CUMPAR, stau la bloc nu la casa asa ca nu vreau ceva foarte puternic dar nici ceva slab.. undeva la mijloc. |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
|
Sus |
|
 |
Q.Pload
Data înscrierii: 17/Feb/2010 Mesaje: 10
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu mai intreba lumea ce sa iti iei ca noi nu stim ce iti place tie de exemplu eu iti dau o parere sa iei amplificare si incinte acustice pionner asta daca ai bani sau daca ai un buget mai redus dute la un magazin muzica si intereseaza-te acolo au multe modele. _________________ Q.Pload |
|
Sus |
|
 |
TAZMANIA Priceput

Data înscrierii: 12/Noi/2007 Mesaje: 313 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai ascultat acest model inainte sa il recomanzi?
In primul rand ce vrei? Vrei sa asculti muzica, vrei un sunet pentru filme sau ambele?
Conteaza foarte mult. |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
Trimis: Mar Feb 23, 2010 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Da am ascultat HK-ul pe niste incinte chorus de la focal si suna splendid....zici ca era si un sub pe acolo  _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
Sus |
|
 |
|