|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mobyone
Data înscrierii: 11/Mar/2008 Mesaje: 20 Locație: Bacau
|
Trimis: Joi Mai 15, 2008 11:39 am Titlul subiectului: Intrebari, ajutor fibra de stica |
|
|
Salut,
Sunt din Bacau si nu stiu pe nimeni din oras care sa lucreze in fibra de sticla. Am intrebat mai multa lume pasionata de masini, tuning etc si toti mi-au recomandat o persoana care confectioneaza din fibra piese pentru masini: praguri, eleroane...... problema este ca omul nu se mai ocupa de asa ceva. Am sa mai incerc la o firma care caroseaza autoutilitare.
Ar mai fi o problema cu elementele din lemn care din cate stiu eu sunt cam scheletul unei lucrari din fibra, spun asta din cauza ca am fost la 5 ateliere de mobilier pentru niste inele, din care la 3 nu aveau sculele necesare, la unu nu aveau timp si in final la ultimul atelier la care le-am si facut au iesit strambe(am ajuns acasa cu ele si nu se potriveau, cand am fost sa dau comanda m-am dus cu difurile si cu marimile date de producator)
Daca ma poate ajuta cineva nu niste sugestii, tutoriale as fi recunoscator,
cu o luna 2 in urma am gasit ceva pe forum dar nu mai tin minte exact unde.
Modificarile pe care vreau sa le fac sunt la portierele fata ale masinii.Pana luni promit sa pun niste poze cu ce vreu sa fac sa fie mai clar.
Va multumesc, o zi buna |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|