|
Autor |
Mesaj |
pocutz
Data înscrierii: 19/Iul/2015 Mesaje: 12 Locație: targoviste
|
Trimis: Vin Aug 21, 2015 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu va certati va rog,nu are nici un sens.
Sunt 2x400w amplificatoarele si la fel si difuzoarele subwooferului (2x400w)
Ce difuzoare recomandati pentru masina (am inteles ca pe passat cc sunt de 16.5 cu niste inele adaptoare speciale) amplificate. Si de ce amplificate ? Multe persoane mi-au spus sa pun difuzoare amplificate,dar de ce nu am inteles.
Banuiesc ca dupa ce am 2x400 amplificatoare daca voi pune si al treilea amplificator pt difuzoare imi va trebui si o baterie suplimentara.Baterie normala sau ?
Multumesc _________________ POC POC POC |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Vin Aug 21, 2015 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
In trecut o parte din producatori recomandau cam 0,5F la fiecare 0,5Kw pt. a mai vinde un produs si pt. a mai castiga niste bani. De obicei recomandau condensatoare tot din ograda lor, ghici de ce!? Intre timp lumea s-a mai trezit si au cam disparut si recomandarile de genul asta. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Aug 21, 2015 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
@pocutz - Tu in prezent ai 2 amplificatoare identice Crunch GTi 2200 si 2 difuzoare identice Pioneer TS-W311S4? Amplificarea e separata sau sunt in link? Incinta e comuna sau fiecare separata? Spune de cati Ah e bateria si alternatoru'. Statia de medii nu e atat de mancatoare pe cat sunt cele de bass.
@JARRELL - Nici c-o puteai zice mai bine! _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
pocutz
Data înscrierii: 19/Iul/2015 Mesaje: 12 Locație: targoviste
|
Trimis: Vin Aug 21, 2015 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: | @pocutz - Tu in prezent ai 2 amplificatoare identice Crunch GTi 2200 si 2 difuzoare identice Pioneer TS-W311S4? Amplificarea e separata sau sunt in link? Incinta e comuna sau fiecare separata? Spune de cati Ah e bateria si alternatoru'. Statia de medii nu e atat de mancatoare pe cat sunt cele de bass.
@JARRELL - Nici c-o puteai zice mai bine! |
2 amplificatoare crunch identice si doua difuzoare pioneer identince (dar inca nu sunt legate difuzoarele). Incinta va fi comuna pentru cele doua difuzoare, fiecare difuzor cu amplificatorul lui. Bateria...pe ea scrie 61Ah, 600A,alternatorul e originalul de pe motorizarea masinii mele si nu stiu exact unde sa ma uit
Multumesc _________________ POC POC POC |
|
Sus |
|
 |
minute
Data înscrierii: 02/Noi/2015 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Noi 03, 2015 8:44 am Titlul subiectului: Intrebari de pufan despre amplificatoare |
|
|
Salutari, nu ma pricep absolut deloc, n-am intrat inca in aceasta lume minunata a tehnicii muzicale, de aceea am cateva intrebari, care sa ma ajute sa-mi achizitionez echipamentele necesare.
As vrea sa fac un sistem de boxe pe care sa il folosesc la iesirile cu rulota, cu prietenii, in camping, unde ne intalnim si facem cate o petrecere. De aceea am nevoie de boxe puternice, care sa faca fata la sunetul exterior. Insa cautand, am gasit ceva amplificatoare, ce m-a "intrigat" pe mine este de exemplu pretul acestui amplificator: DLS CA31 sau CA41. De ce este atat de scump? Puterea lui nu este atat de mare fata de un Alpine care este poate la jumatate de pret.
Puteti sa ma lamuriti? Mai am cateva intrebari, dar as vrea sa o iau incet!
Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
minute
|
Trimis: Mar Noi 03, 2015 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, asa ceva ma gandeam sa fac, dar sa iau niste boxe cu 3 cai, am gasit niste Clarion ieftine, pe la vreo 250RON, 20CM, 200W. Nu stiu cum sunt, mi-au parut OK la pret. Voiam sa-mi fac incintele de genul ala, numai ca vreau o singura incinta, despartita eventual pe mijloc de un perete. Din lipsa de spatiu in rulota! |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
minute
|
Trimis: Mar Noi 03, 2015 1:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce mi-ai recomanda, intre DLS CA31 si DLS CA41? |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
minute
|
Trimis: Mar Noi 03, 2015 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca era evidenta, nu mai intrebam . Sunt pufan total, incerc sa invat una-alta! Ce mi-ai recomanda in loc? |
|
Sus |
|
 |
|