|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Vlad-George
Data înscrierii: 06/Mar/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Mar 06, 2007 4:43 pm Titlul subiectului: Intrebari despre difuzoare |
|
|
Salut
sunt nou pe aici pe la voi, si vreau si eu niste sfaturi:
- am un casetofon Pioneer deh 2920mp si vreau sa imi iau pe fata dls clasic 125 de 13, ca am logan;
- pe spate vreau sa imi pun niste pioneer, nu mai tin minte modelul, am vazut eu pe undeva unele, tot de 13.
vreau sa stiu si eu cati ohmi au acele dls-uri, caci nu scrie pe nicaieri, caci am inteles ca daca sunt dif-urile de 2 ohmi, imi suprasolicit casetofonul.
Mentionez ca nu sunt un fan al muzicii la maxim in masina, vreau doar sa se auda bine si clar.
Mersi frumos anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Mar 06, 2007 6:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt pe 4 ohm , intra perfect la logan si se aud destul de bine
uitate la bursa , DLS 125 vand eu, 1 mil cu garantie cu tot (tot de pe be-loud luate)
http://www.be-loud.ro/forum/vand-tot-t2066.html#15389 _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|