|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
palaina
Data înscrierii: 25/Aug/2006 Mesaje: 2 Locație: Curtea de Arges
|
Trimis: Vin Aug 25, 2006 2:24 pm Titlul subiectului: Intrebari,nelamuriri...multumesc! |
|
|
1.salut ..in primul rand am vazut subwoferele de pe site si nu sunt decis ce sa-mi cumpar,am vazut acolo incinta cu 2 difuzoare si cu un difuzor; la acele incinte cu un difuzor am vazut rms mai mare decat cele cu 2 difuzoare,cum sta treaba ?vreau ceva puternic; am o statie PYRAMID de 1x600w , 2x300w rms - 4ohm ;RMS este dat corect pe site?
2.la un cd player de 4x25w rms pe un audi80 ce difuzoare mi-ar trebui pe fatza si pe spate?ceva apropiat de 25w rms pe difuzor?
3.se poate intampla ceva daca am GPL in porbagaj impreuna cu un sab de 320w rms sa zicem? multzumesc mult ![/b]  |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Dum Aug 27, 2006 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. Puterile RMS ale subwooferelor de pe site sunt exact cele publicate de producatori. Pentru statia dumneavoastra va recomandam JBL GTO 1204BP sau o incinta custom cu un difuzor DLS.
2. Pentru Audi 80 va recomandam DLS B5 pentru fata si DLS 226 pentru spate.
3. Instalatia de GPL este gandita petru medii ostile (autoturism) si lucreaza corect in medii cu vibratii, etc. Experienta ne spune ca nu pot aparea probleme atata timp cat ambelel instalatii (GPL si sunet) sunt facute profesionist si corect. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|