Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebari seturi Pioneer TS-Q131C

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
dan_ghetau
Pasionat

Data înscrierii: 04/Feb/2009
Locație: Focsani

MesajTrimis: Mie Feb 04, 2009 4:33 pm    Titlul subiectului: Intrebari seturi Pioneer TS-Q131C Răspunde cu citat (quote)

Am cumparat pe 17 decembrie aceste difuzoare Pioneer
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-Q131C/
http://www.pioneer.eu/eur/products/TS-Q131C/print.html
in speranta unui upgrade facil.
In total sint 4 difuzoare de 13cm si 35wRMS/180wmaxim si 4 tweetere de 25mm.
Am garantie la ele inca 22 luni,sint montate pe masina dar din cauza ca nu am stiut ce inseamna un sistem adevarat de sunet as vrea sa investesc mai mult si sa achizitionez un sistem de sunet complet asa ca acestea sint acum la vinzare.
Evident,puteti observa ca se preteaza in special pentru Renault dpdv al conectivitatii insa merg si la alte marci care necesita difuri de 13cm si pastreaza HU original,de putere redusa.Am fost tentat sa le amplific insa nu am vrut sa le aduc vreo atingere in eventualitatea in care le voi da.In cel mai rau caz la ora actuala ar putea sa se vada locul de stringere ale suruburilor pe urechiusele de prindere...practic sint nefolosite.
Am la ele factura,chitanta,garantia si la vremea respectiva m-au costat 700 lei cu transport.Sint dispus sa negociez incepind cu 500 lei.

Ultima modificare efectuată dan_ghetau la Dum Feb 15, 2009 12:48 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2009 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

posteaza la bursa Very Happy
Sus
dan_ghetau
Pasionat

Data înscrierii: 04/Feb/2009
Locație: Focsani

MesajTrimis: Dum Feb 15, 2009 12:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi explica si mie cineva care stie aceste difuzoare un lucru:pe spatele lor si la tweetere sint niste bobine.
Am observat ca alte marci care au difuri pe sisteme au diful simplu si bobina (filtrul) atasat.La mine e pe difuzor.Ce rol indeplineste acel solenoid de pe dif si tweeter?Pretul e comparativ cu al altor marci de prestigiu in domeniu.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum