|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cms82
Data înscrierii: 07/Iun/2012 Mesaje: 5
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2012 4:23 am Titlul subiectului: Intrebari |
|
|
Exista genul acesta de telecomanda "Pioneer CD-SR110" si la Kenwood? Sau macar ceva asemanator pentru o masina fara comenzi pe volan din fabrica?
Cum se numeste capatul legaturii acestea ?
http://www.ebay.co.uk/itm/Kenwood-DNX-7260BT-DDX-7036BT-Preout-lead-More-DDX-DN-/290723129056?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item43b072e6e0#shId
Practic se introduce in slotul de pre out in spate la dvd player. Trebuie sa fie original Kenwood sau exista adaptorul acesta si la preturi mai rezonabile? Sau sa il gasesc la vreun magazin prin .ro ? La voi pe site nu il gasesc.
La fel si pentru rama ptr. Kenwood 2 DIN, aveti doar rama aceea subtire ce se pune pe fata dvd-ului (nu rama aceea mare din plastic , gen cea de metal, care intra mult in spate in slotul ptr. dvd) ?
Multumesc anticipat, sorry ca am postat acel link dar habar nu am cum se numeste si unde altundeva l-as putea gasi, l-am postat ca exemplu. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mar Iun 12, 2012 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Din ce am citit presupun ca unitatea este SH. Hai sa-ti raspund la intrebari:
1 . Kenwood nu face telecomanda de genul SR110
2 . Mufa respectiva vine in pachetul player-ului . Daca nu o ai trebuie comandata special pentru player-ul tau.
3 . Exista sanse sa gasesti o sina (rama metalica din spate) 2DIN , universala dar la fel exista sansa sa nu se potriveasca. Daca vrei sa fie pentru player-ul tau atunci trebuie comandata.
De obicei ce se aduce pe comanda este scumput si trebuie achitat si un avans  |
|
| Sus |
|
 |
cms82
Data înscrierii: 07/Iun/2012 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Iun 13, 2012 5:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Mersi de raspunsuri.
Eu caut doar rama aia de plastic din fata. Cea metalica o am.
Cat despre mufa aia de preout rca, probabil ca va trebui sa o comand de dincolo, la voi pe customer support nu am primit un raspuns clar daca se poate sa o comand sau nu, doar sa revin peste o saptamana  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|