| |
| Autor |
Mesaj |
Akiexpert
Data înscrierii: 20/Oct/2006 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 2:42 pm Titlul subiectului: Ipod legat direct la amplificator? |
|
|
| Salut! Intrebare.. se poate lega un Ipod direct la amplificator? Daca pot sa incarc 5 Gb de muzica de pe calc ce rost ar avea sa mai car CD-urile cu mine.. Multumesc de raspunsuri |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
ipodul poti sa il conectezi la HU.... daca acesta are optiunea pt IPOD... daca nu are mi se pare ca exista un adaptor... nu sunt sigur
daca nu ...poti face altfel...iei un cablu cu un jack si 2xrca ... conectezi jack-ul la ipod si rca-urile la statie... dar calitatea sunetului va fii destu de proasta zic eu datorita iesiri pe JACK de parca 1V si ceva poti sa incerci am prieteni care au facut asa si muzica se auzea calumea ...
o zi buna _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Sâm Oct 21, 2006 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt multe playere cu iesiri de 1V si nu suna chiar dezastru  |
|
| Sus |
|
 |
Akiexpert
Data înscrierii: 20/Oct/2006 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 23, 2006 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc pentru informatii. O sa incerc sa vad cum suna Ipod legat direct pe amplif si daca nu imi convine iau un mp3 player |
|
| Sus |
|
 |
PaulM Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006 Mesaje: 130 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun Oct 23, 2006 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dar un ipod legat la intrarea ptr magazie de cduri a Hu-ului o merge ? el saracu mai are o intrare si ptr comanda magaziei dar ma gandesc ca melodieiile din ipod poti sa le schimbi daca vrei si din ipod ... dar oare o detecta Hu-ul ipodul ca sa apara acolo la Source daca nu simte si mufa aia de comanda ?! |
|
| Sus |
|
 |
cipus
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 19 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Oct 23, 2006 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dar daca folosesti i-pod cu i-trip ? |
|