|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Vin Mar 22, 2013 9:12 pm Titlul subiectului: IPOD sau Cd player? |
|
|
Salut,
de curand am pus pe masina (focus 1) dls b6a si 257, amplificate de alpine pmx-f640.
Pentru semnal folosesc ipod suffle si hu de la focus2 (cd 6000 oval).
Problema!
Daca dau semnal din ipod direct in amp, sunetul este sa spunem decent pentru valoarea investitiei (inalte acceptabile, medii- mai ales voce- pe gustul meu, joase- parca nu prea bine definite).
Daca dau semnal din hu folosind intrarea de aux tot de la ipod, prin hi level input la amp, calitatea sunetului se degradeaza fata de configuratia de mai sus (pierde din adancime si rezolutie).
Intrebare de baraj!!!
Pot cd player-ele din gama de pret 250 - 500 lei sa dea semnal considerabil mai bun decat un IPOD?
Sunt tentat catre ceva de la Alpine ma gandesc ca se imperecheaza mai bine cu amp-ul.
Dar nu sunt dispus sa dau alti bani si sa se auda chiar mai prost decat in ipod sau iphone.
Si pentru a nu mai deschide un subiect nou, vreu sa va intreb daca sub-urile de la Alpine gen SWE-1044E, SWG-844 sau SWG-1044, sunt capabile sa completeze dls-urile (ma gandesc sa vand perechea de 257 de pe spate, sa raman cu sistemul pe fata si sa pun sub legat in punte pe canalele 3,4 al amp-ului de mai sus). ca si remarca nu prefer bubuiala dar este placut sa simt bassul mai bine definit.
Multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

|
Trimis: Mar Mar 26, 2013 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai cu teste!!!!!!!
Nu a mai fost nimeni curios sa faca un astfel de test?
1. Ipod/Iphone- amp-difuzoare
2. Ipod/Iphone-cdplayer-amp-difuzoare |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mar Apr 02, 2013 1:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| se aude foarte ok. pretul redus reiese din faptul ca nu are mecanism de CD dar ca si sunet este la fel ca modelele de 400-500 lei. |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

|
Trimis: Sâm Apr 27, 2013 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
ei bine, am rezolvato si pe asta
am luat playerul de medii digitale de la pioner
concluzie
parca se aude un pic mai bine decat pe ipod, dar nu o diferenta dramatica |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|