Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Jamo S 606

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
B4g4b0n7u
Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 18, 2010 3:46 am    Titlul subiectului: Jamo S 606 Răspunde cu citat (quote)

Va salut !
Ma bate gandul in a achizitiona o pereche de boxe , dupa cum zice si titlul , Jamo S 606 .
Ce parere aveti despre ele ?
Mentionez k nu sunt audiofil , dar nici nu vreau sa dau banii pe o pereche de boxe care numai sa faca galagie . Vreau si putina fidelitate totusi .
Ce alte variante as avea care sa se incadreze in gama aceasta de pret ?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri .
Bafta allz !

cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Lun Ian 18, 2010 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu sunt rele Jamo, eu am modelul mai mic adica S 406, acum depinde si cu ce le vei amplifica.
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 12:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acasa am un amp Pioneer , este un model putin mai vechi , adus din State dar am fost si sunt in continuare fff multumit de el. Nu stiu sa iti spun acum modelul pt ca nu sunt in Buc , dar cand ajung acasa o sa iti comunic . Pana acuma am avut niste Sony Ss Mf 500 care au rezistat eroic de vreo 8 anisori si care au fost aproape la toate petrecerile pe unde am fost si eu . Le'am schimbat mediile la ambele boxe , dar dupa revelionul de anul acesta se cam resimt saracutele si am zis ca ar cam fi timpul sa le schimb .
Boxele care urmeaza sa la achizitionez , sincer nu mi'am propus sa paraseasca camera mea . O sa le repar pe cele care le am acuma si o sa le tin pentru 'evenimente' , iar cele noi sa fie numai si numai pt auditia mea .
Astept in continuare pareri .
Bafta allz !

B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 23, 2010 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amp este Pioneer SX203 . Mai multe date nu stiu sa iti spun despre el k nici pe spate nu se mentioneaza cine stie ce . Oricum , acesta este o solutie temporara pt k o sa achizitionez altul cu timpul , momentan principale sunt boxele .
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum