Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

JBL 1200T VS JBL 1204BR
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 10:28 pm    Titlul subiectului: JBL 1200T VS JBL 1204BR Răspunde cu citat (quote)

Am un opel vectra B berlina si am nevoie d o sugestie.C ar fi mai indicat ptr o astfel d masina http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1200T/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1204BR/ ?Va multumesc mult d tot
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic sa iei bass reflexu in incinta (parerea mea)
Sus
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Joi Mar 08, 2007 12:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde ce cauti...

claritate sau bum ....

daca vrei doar bum, fara claritate, ia tubul. daca vrei invers, ia 1204BR...
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Mar 08, 2007 3:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile hoho... face si 1204BR boom destul ... cel putin ca si tubul. dar mai bine. putere sa fie... (adica amplificator)
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2007 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai amplifiktor m-am gandit la un JBL 75.4
Sus
dialoghk
Pasionat

Data înscrierii: 17/Feb/2007
Locație: Pucioasa

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2007 11:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pei u mah vrei sa iti iei ce vreau si io sa sti ca faci o alegere buna .......ca io am mai discutat pe forum de asa ceva Smile
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2007 1:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Combinatia perfecta este JBL 1024BR + JBL 75.2 ...in cazul tau e 75.4 deci tot aceeasi chestie si amplifici si difuzoarele fata.
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 10, 2007 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,asta era si ideea,sa amplific boxele fata.Imi puteti recomanda va rog frumos si un sistem de 16/16,5 kre merita ampilikt,undeva p la 3-3,5 milioane.Multumesc mult fratilor
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Sâm Mar 10, 2007 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca banii nu sunt o problema, astea Wink
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 10, 2007 1:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze,am modifikt pana sa postezi tu.Suma e 3-3,5 milioane
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm Mar 10, 2007 8:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

putin peste bugetul tau :
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Xcess_216/
oricum ... este singura varianta de difuri ( pt bugetul tau ... care sa mai mearga amplificat de 75.2 ) .. ampul este destul de puternic .. si reglat bine sigur nu vei avea distorsiuni !
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 10, 2007 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu ma gandisem la sistemul ala dar din kte am citit p aici am vazut k Magnat nu ar fi cine stie ce.M-am hotarat sa mai astep o luna si sa iau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_R6A/ .C ziceti?Mltumesc tuturor
Sus
NIX
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 10, 2007 4:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e singura varianta de difuri in banii aia. Uita-te si la astea, poate nu le-ai vazut:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_16X/

leone
Priceput

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2007 12:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

C parere aveti d r6a?
Sus
around the world
Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2007 1:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le-am avut eu si oarecum inca le mai am (tw cu alte kickuri Very Happy ). ce pot sa-ti spun despre ele ? Tweeterele suna incredibil de bine insa "urla" foarte tare . In sensul ca sunt mult mai puternice decat midd-basi . Midd-urile sunt destul de slabute (eu le aveam amplificate mai serios si trebuia sa fiu foarte atent cu ele pentru ca intrau in limitare mecanica foarte usor ) comparativ cu tw . Am reusit sa le reglez acceptabil abia dupa cam 3 sapt si trebuie retinut faptul ca eu nu vreau un bass foarte grav de la ele pentru ca merg pe SQ . Parerea mea ar fi daca vrei DLS MS6 sau foarte foarte bune Focal Polyglass . Bafta !
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum