Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

JBL CS 1204T sau Blaupunkt GTb 300?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
drakool21

Data înscrierii: 12/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 4:30 pm    Titlul subiectului: JBL CS 1204T sau Blaupunkt GTb 300? Răspunde cu citat (quote)

sault!
de curand mi-am propus sa-mi pun in subwoofer in masina (SEAT Ibiza)
din pacate dispun de un buget cam limitat...si dupa cateva zile de cautari pe site m-am oprit la JBL CS 1204T si Blaupunkt GTb 300. ca amplificator ma gandeam la Blaupunkt GTA 275 sau MAC Audio MPX 2500.
intrebarea mea e...ce sa iau? ma intereseaza in special un bass mai adanc si cald, mai putin kick.
daca puteti sa-mi dati si mie un sfat as fi foarte recunoscator. eventual chiar si despre alte produse, in caz ca am scapat ceva din vedere Smile
merci frumos Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca si subwoofer eu ti-as recomanda sa mergi pe JBL CS, cat despre amplificare, sincer ambele sunt cam pe acolo
Sus
drakool21

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 10:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru raspuns. am totusi o nelamurire...din ce am citit eu, am inteles ca tuburile nu sunt tocmai cea mai buna solutie de incinta dpdv al calitatii sunetului, si ca intr-un hatcback ar suna mai bine o incinta trapezoidala, mai putin puternic dar mai adanc.

e vreun adevar in asta sau e putin exagerat? s-ar simti o diferenta asa mare? ar merita sa mai pun cativa banuti si sa iau CS 1204B?

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204B/

sau GTO 1000B?

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1000B/
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 10:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in orice situatie, dpdv al calitatii o incinta trapez suna mai bine ca un cilindru. dintre cele 2 suburi care le ai in calcul, 1204B sau 1000B, principala diferenta e tipul incintei (sealed vs vented) pe langa dimensiunea difuzoarelor (30cm/25cm). ambele subwoofere sunt excelente, cu un avantaj pentru 1000B, care in ciuda dimensiunii mai mici coboara destul de bine in frecventa fata de 1204B, datorita caracteristicilor incintei.
Sus
drakool21

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exact asa ma gandeam si eu Very Happy
merci mult pt raspuns...m-am lamurit
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum