Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

JBL CS 1204T

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 5:32 pm    Titlul subiectului: JBL CS 1204T Răspunde cu citat (quote)

Salut...Vreau sa va intreb daca este deajuns JBL CS 1204T pe porbagajul unui SUV (Hyundai Santa Fe tinand cont ca masina are o linie cd/cass/mp3 INFINITY de inalta fideliatate cu 6 boxe de 25 cm si..nu stiu sigur cati watzi )...Subwooferul este comandat dar inca nu mi-am comandat amplificatorul...
Cateva intrbari pt cunoscatori:

-Este bun subwooferul si are claritate..?sau il vand si imi coman altceva
-Ce amplificator imi recomandati pt el?

Vreau un raport caliate/pret bun...Sau pot sa mai astept sa imi iau ceva mai bun...Orikum vreau pareri

Multumesc Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cs 1204T este totusi un sub de clasa medie zic eu...acum depinde si de ce pretentii ai...
eu zic ca nu o sa fie de ajuns daca vrei "senzatie majora" , dar va fi suficient sa miste haina pe tine.

ca amplif ar merge binisor un Blaupunkt GTA 275 sau GTO 301.1
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 6:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce Subwoofer imi recomanzi la un rapot calitate/pret ...super bun ceva de clasa mai superioara
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 6:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/

asta ar trebui sa ajunga si sa completeze difurile care le ai deja,plus ca e la un pret promotional Wink
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau ceva care rupe efectiv masina http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Kicker/VS12L5/ cu http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/GTO_601.1/

am auzit subu ala cu un amplif de 300W rms si sunnaaa WOW Shocked imi imaginez la 600W ce stie sa faca....ravagii

daca dispui de fonduri merita cu prisosinta
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles ca vor baga incinte...si cred ca le astept incintele ...orikum am un jbl CS 1204T tot de la voi...cred k o sa-l vand...mi-a placut kum sa auzit pe un logan ii tremura tabla pe el...dar SUV-ul e mare...

oricum astept acele incinte plus ceva idei din partea voastra
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 6:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tring..... Twisted Evil Si daca mi-as mai lua un jbl CS 1204T sa pun doi dracusori jbl CS 1204T unul langa altul Twisted Evil si un amplificator bun pt amandoua...?

imi recomandati un amplificator...???
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

s-ar potrivi si un 75.4.... si pe viitor sa schimbi subwooferele cu ceva mai puternic pana in 300w RMS
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 7:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

io as lua un 1204BP-D cu 75.4, fiecare dif pe puntea lui. s-ar umfla suv-u de ar deveni microbuz Very Happy
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in viitor adica pe la anu prin mai cand fac 18 ani sigur le schimb sau chiar mai devreme dupa decembrie...cu ceva o incinta cu 3 difuzoare jbl pe la 300w ...ms de sfat este chiar tare...

akum tre sa-mi iau o statie pt jbl CS 1204T si un condensator...k sa nu imi manance bateria rau

deabia astept incintele...a
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum