Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

JBL: CS1204B vs CS1204T

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 2:50 pm    Titlul subiectului: JBL: CS1204B vs CS1204T Răspunde cu citat (quote)

In legatura cu tubul JBL CS1204T, am unul instalat deja si as dori sa mai achizitionez unul. Problema este ca nu gasesc in Constanta, peste tot dau doar peste varianta in incinta trapez inchis, CS1204B.
Asadar, cum se comporta aceasta incinta sealed, comparativ cu tubul CS1204T, unul dintre putinele incinte tip tub care "suna placut" ?
Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 3:05 pm    Titlul subiectului: Re: JBL: CS1204B vs CS1204T Răspunde cu citat (quote)

sincer, si eu prefer GT4-12 in tub. pe hartie coboara doar 5 Hz mai jos....in realitate diferenta e mult mai mare dupa parerea mea. GT4-12 l-am mai vazut in incinte sealed de diferite volume...totusi parca nu suna ca alte suburi sealed. dupa gusturile mele, CS1200B la 125W suna mai bine ca 1204B la 250. deci mai cauta, sau comanda 1204T. daca nu, incearca sa iei GTO 1200B, parca in incinta aia se simte cel mai bine GT4-12.
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pt sugestii, Asus. GTO 1200B via Be-Loud.ro a fost alegerea mea initiala, insa costurile mari de curierat m-au facut sa ma razgandesc. Am discutat in acest sens cu Mihai, si in functie de alternativele de expediere ma voi decide.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum