|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
DJ19VEL
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 2:59 pm Titlul subiectului: JBL CS2165 vs JBL CS3196 |
|
|
| Salut! Am un cielo si pe spate m-am gandit sa schimb boxele. Sincer imi place cum se aud JBL-urile asa ca am decis sa cumpar de aceasta marca si vroiam sa pun unele CS2165 de 40 W RMS pe 16 ca sa se potriveasca dar mi-au luat ochii CS3196 de 70 W RMS dar care sunt de 16x22 si mai trebuie sa tai din tabla. Merita sa bag flex-ul in mashina pentru ele sau nu e atat de mare diferentza? Dupa ce am mai citit un pic despre ele am vazut ca decat nr de RMS difera, restul fiind cam la fel. Voi ce zicetzi? |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca tot esti dispus sa dai 200 lei uita-te la Infinity (sunt din aceeasi corporatie cu JBL deci suna cam la fel):
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Infinity/REF_6012i/ (nu sunt f sigur daca astea se potrivesc pt ca sunt de 16 cm nu de 16,5).
Eu sincer ti-as recomanda MTX, suna foarte bine:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/MTX_Audio/THX653/
astea sunt pe 16,5, dar sunt pe 3 cai ceea ce e mai bine.
Diferenta dintre cele de 16,5 si cele ovale nu este chiar asa mare incat sa se merite sa tai cu flexul. Puterea RMS conteaza atunci cand ai cu ce sa atingi acea putere. Daca ai player atunci teoretic nu-ti trebuie mai mult de 35W RMS. Ceea ce trece de valoarea asta este un potential pe care nu-l vei atinge niciodata cu playerul. Mai importanta pentru tine este diferenta de sensibilitate. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu personal as zice ca cele pe 2 cai suna parca mai bine... Daca nu au si filtre care sa imparta spectrul de frecvente cele 3 cai pot suna mai prost decat woofer-ul plus un tweeter bun.
Eu am pe 3 cai in spate in masina dar le am de mult... intre timp am auzit aceleasi difuzoare doar pe 2 cai si nu e nici o diferenta pe player dar amplificate parca suna mai bine (ovale JBL GTO de anul trecut). |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|