Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

JBL GTO 601.1 + Kicker 05DCVR122
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Veve

Data înscrierii: 18/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 4:57 pm    Titlul subiectului: JBL GTO 601.1 + Kicker 05DCVR122 Răspunde cu citat (quote)

Se da..

Statie: JBL GTO 601.1 http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_601.1/
Subwoofer: Kicker 05DCVR122 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/05DCVR122/
Adaptor de nivel High-Low AIV http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_de_nivel_High-Low_AIV/

Vreau sa stiu daca astea doua (statia + subwooferul) se impaca bine la 2 ohmi si daca se poate ca un reprezentant be-loud sa-mi zica daca sunt pe stoc.

Masina este o Toyota Corolla Hatckback din 2004, si ma intereseaza in special bass-ul. Cat mai adanc si tare. Mentionez ca merg pe HU de fabrica deoarece scoate si frecvente sub 30Hz, iar boxele tot de fabrica.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
noname_x
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007
Locație: Terra

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut Veve.Am discutat foarte mult si eu despre acest subwoofer si m-am interesat de el.Am primit parari bune despre el si am fost asigurat ca o sa isi faca treaba foarte bine pe partea de spl.Nu stiu cat de bine o sa completeze pe partea de sq sau daca o sa completeze dar daca nu sunt multumit o sa il marit..Bass o sa ai cat cuprinde zic eu poate prea mult pentru saraca masinutza.Si eu sunt in aceeeasi situatie ca tine (hu fabrica,difuri fabrica sistem fatza si coaxiale spate {infinity} si adaptor hy-low valor) mi-am comandat acelasi subwoofer si un kit de cabluri DIETZ de 35 mm pe care si tu trebuie sa il comanzi si intentionez sa comand peste 2-3 saptamani acelasi amplificator si un condensator de 1-1,5 f.Din experientzele mele eu cred ca este deajuns ca amplificare.Asa baieti ca raspundeti la 2 persoane Smile .Variante de amplificare sunt foarte multe.Pe mine ma intereseaza daca se poate cea mai buna la pretz.
Veve

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok... atunci iau postul tau ca pe o bila alba pentru configuratie Smile... Eu vreau sa pun si o baterie kinetik (inca nu m-am hotarac care). Avantajul la mine e ca mi-am masurat HU si scoate liniar in 20-20k, ceea ce ma avantajeaza f mult. Altfel schimba hu din start. Dupa ce iau astea o sa pun Hertz componente fata-spate (hi energy) amplificate de 75.4 si un dsp JL Clean Sweap sau de la rockford.Momentan vreau sa termin cat mai repede cu subu si statia.

P.S. Antifonarea/Rigidizarea imediat dupa sub. Asa ca poate baietii de la be-loud imi raspund si mie la telefoane, eventual post.
Sus
noname_x
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 6:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deocamdata nu ma incanta prea mult sa imi achizitzionez akum sistemul audio sau sa bag bani in masina familiei...Astept sa treaca BAC-ul Rolling Eyes ...si pe urma sa imi pun muzicutza pe masina mea ....so!!! Oricum partea de bass care o cumpar acum daca imi convine o sa o pastrez pt masina mea care sper sa vina repede dupa bac Very Happy ...
Veve

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 1:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

anyone?.. din partea be-loud?.. sau mi-am inselat asteptarile? Smile
Sus
noname_x
Pasionat

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 1:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum o sa astepti vreo 2 saptamani pentru el...eu deja ma gandesc sa anulez comanda...in situatia in care nu am primit raspuns la comanda....si cred ca o sa comand altceva...
Veve

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 9:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda... mai astept o zi...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 9:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

configuratia din primul post e ok. doar ca nu am intalnit inca noua serie Kicker. mai multe detalii are mihai, el parca a intalnit modelul de 25cm. mai multe...nu stiu sa va spun nici eu. e o serie noua, nu stiu cate modele s-au vandut pana acum, dar ma indoiesc ca multe. deci impresiile....inca se lasa asteptate.
Sus
Veve

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 9:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok... mersi asus... ia zi-mi voi ce mai aveti pe stoc?... tot pe la 450-600 rms... nu neaparat in 2 difuri sau 2 ohm.. ma intereseaza in mod special 38 cm sau mai mare.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 9:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate, cu stocul nu te pot ajuta. nu ma ocup cu el...ai sunat la numerele din semnatura mea? pe forum, informatiile pot ajunge mai greu. forumul a luat nastere mai mult ca un loc de discutii despre produse, nu despre magazin. eu personal nu detin acele informatii, sincer.
Sus
Veve

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 9:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles... am sunat ieri la ambele numere si nu mi-a raspuns nimeni. si am sunat si la ore diferite. intre 9-20 (cat este programul).
Sus
Veve

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma gandeam sa pun 2 x Power P1222 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1222/ in loc de kicker.... ar merge?... pe bass reflex
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

doua P1222 in bass reflex s-ar putea sa fie prea mult Very Happy pentru masina
601.1 nu ar fi suficient pentru ele, cel putin un 1202.1 ar fi necesar pentru a le misca corect.
Kicker nu sunt inca pe stoc.
Sus
Veve

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 6:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles mihai... sa inteleg ca unul ar fi ok...

Vreau sa stiu cat ma costa incinta la voi si daca aveti gto 601.1 pe stoc si un P1222 + adaptorul ala + cabluri... tot la voi vreau sa la fac... eventual sa vin direct la service.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 10:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

totul e pe stoc. incinta este 250 ron.
trimite-ne comanda prin email/formular si in cateva zile dupa ce e gata si incinta te asteptam!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum