Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

JBL GTO 601.1+JBL GTO 1204BP-D

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
push2u

Data înscrierii: 03/Aug/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 3:15 am    Titlul subiectului: JBL GTO 601.1+JBL GTO 1204BP-D Răspunde cu citat (quote)

cum credeti ca o sa se auda,eventual variante pt JBL GTO 1204 BP-D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 8:29 am    Titlul subiectului: Re: JBL GTO 601.1+JBL GTO 1204BP-D Răspunde cu citat (quote)

se va auzi binisor, cu suburile puse in paralel, la 2 ohm. daca vrei o rezerva de putere, si o calitate mai superioara (dar si un pret mai mare Very Happy ), vezi:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/DLS/CLASSIC_CAD11/
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si Magnat RX Mono ar fi o varianta cred...
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/RX/RX_Mono/
Nu m-am jucat inca cu ea dar dupa specificatii pare mai mult decat potenta pentru pretul ei si potrivita pentru 1204BP-D
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:

Nu m-am jucat inca cu ea dar dupa specificatii pare mai mult decat potenta pentru pretul ei si potrivita pentru 1204BP-D

ar fi interesant sa o supui la ceva teste sa ne zici si noua daca e ceva de capul ei...ramane doar sa vrei si sa ai timp Smile
Sus
blad

Data înscrierii: 21/Noi/2006
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 3:42 pm    Titlul subiectului: about my car.. Răspunde cu citat (quote)

Very Happy ce intrebare.. se aude super tare !! discoteca in aer liber.. am un bmw 525i Tuning si mi-am pus JBL GTO 601.1 + JBL GTO 1204BP-D si JBL CS60.4 4 x GTO GTO627.. da am o singura problema.. vibreaza porbagajul ca dracu Mad .. si mi-am dat comanda de spray de ala (Insonorizare Stinger Roadkill Spray) astept sa vina comanda si cand o sa fac testu va anuntz da pana atunci sa-mi ziceti daca face fatza porbagaju daca dau cu sprayu asta.. o sa fac si poze in curand la porbagaj.. sa vedeti oricum mi-a venit la fix in porbagaj !!! sunt mandru de ele..[/b]
Sus
George
Pasionat

Data înscrierii: 15/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa specificatii cred ca RX mono este bun iar pretul mic il face un amplif excelent pt amplificat 2x12'' sau un difuzor mai puternic
Site Admin

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spray-ul nu este pentru portbagaj, degeaba dai cu el pe acolo, nu prea o sa ajute. Pentru portbagaj iti trebuie folie, vezi
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Custom_Roadkill_RKC4/

cu 2-3 folii ai face treaba mai buna.
Spray-ul il poti folosi la usi - este facut pentru a fi folosit in zonele in care nu se poate pune folie.
Sus
blad

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Arrow Da acum am anulat comanda la spray.. si am dat comanda la 3folii Roadkill RKC4.. sper ca nu mai vibreaza nu Question sa nu il iau degeaba.. daca nu am vazut si Dynamat Trunk Kit e mai bun ca ala?? ca prea vibreaza porbagajul.. sau eu stiu spune-mi si mie te rog ce sa iau.. deci am dat comanda la asta RKC4. Merci!
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 3:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dynamat Trunk kit ar fi si mai bun dar are cu totul alt pret.
Eu ti-am zis de 3 folii Stinger ca alternativa la pret similar la Spray-ul Stinger.
Oricum, cu 3 folii puse corect si unde trebuie diferenta va fi sesizabila.
Daca nu iti ajung, poti sa mai iei ulterior inca 3 si atunci imbraci tot portbagajul Smile
Sus
blad

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am dat comanda de Roadkill RKC4 ! da nu imi raspunde nimeni am mai dat comanda de ceva acum 2zile si nimik poate ma ajuti si tu cu comanda sa vina mai rpd.. meRCI Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum