Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

JBL GTO 75.4 kit de cabluri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
B4g4b0n7u
Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 1:21 am    Titlul subiectului: JBL GTO 75.4 kit de cabluri Răspunde cu citat (quote)

Sall din nou ...
Urmeaza sa achizitionez un GTO 75.4 si nu stiu ce cabluri ar fi mai indicate la el ... mentionez ca o sa amplifice un JBL GTO 1204Br si o pereche de difuri pt fata .... Optiunile mele ar fi odata http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_20mm_(23089)
si a doua optiune http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Stinger/SWK8R/
Dati si voi o parere sau daca aveti alte ideei , sunt bine venite
Ms

AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 2:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e bun dietz`u
mai ieftin ar fi si http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 4:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Banuiesc ca si Dietz si Stinger sunt bune , dar ma refeream intre cele 2 ... vad ca unul (Stinger) e de 8 mm si Dietz'ul e de 20 mm dar amandoua suporta aceleasi puteri ... ar avea vreo importanta grosimea lor daca rezultatul e acelasi ?!? Si in legatura cu ce contine kit'ul : papuci , cleme , sigurante ... care ar fi mai bun ?!? Ms mult
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 9:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e de recomandat dietzu de 20 ... mai ales daca ai si subwoofer din cate am citit eu.
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B4g4b0n7u si eu sunt acum intr-un proces de cautare a unui kit d`asta dar ... sincer nu ma atrage nimic de pe piata
sa iti zic de ce:
daca e sa imi cumpar fiecare componenta in parte - ma costa asa:
cablu AWG4 (made in SUA) - 8 ron metru - am nevoie de 6 m (5 rosu si 1 negru) = 48 RON
cablu de semnal (made in USA) - siliconic, dublu ecranat, remote pe el - cu mufe groase, adevarate = 30 RON
siguranta + soclu = 13 RON (de productie SAL)
pana acum - am = 91 RON la care se mai adauga ceva borne, coliere si alte smecherii - deci ajung la maxim 110 RON - dar am satisfactia ca este cablu bine dimensionat
deci am ajunge la ceva de genul asta: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_20mm_(23089) cu 30 ron + transportul mai ieftin si mie imi convine
Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu ma gandeam la Dietz'ul ala de 20 mm , dar vazusem Stinger'ul de 8 mm care ziceau ca suporta tot pana la 600W max si din cate stiu eu e o firma respectabila.
O sa raman pana la urma la Dietz , ca sa fiu mai sigur Laughing
Ms mult allz

adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 7:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B4g4b0n7u a scris:
dar vazusem Stinger'ul de 8 mm care ziceau ca suporta tot pana la 600W max si din cate stiu eu e o firma respectabila.

al dracu .... ce fire folosesc astia ? din aur, argint, platina sau wolfgram - de suporta curenti asa mari pe sectiune asa mica de conductor
iar inventam roata ? Rolling Eyes
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum