Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

jbl gto938

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2014 8:51 pm    Titlul subiectului: jbl gto938 Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/JBL/GTO/GTO938-/
Salut..am gasit boxele astea la 200 lei in oferta domo..ele normal costand 300 lei si aici si pe alte site-uri. Merita sa le iau? De mult ma bate gandul sa-mi iau doua ovale si de cand le-am vazut la pretul asta ma gandesc numai la ele. Precizez ca sunt nr 1 in toptenreviews.com. o fi vreo replica sau d ce oare pretul asta?
Am nevoie de un sfat rapid..mai aveau doar doua perechi.
Ms mult de ajutor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2014 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca sunt discontinued si de aceea sunt la oferta. Very Happy
Sus
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2014 10:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca e replica, domo face oferte din astea. Prin martie aveau Pioneer 6923 la 169 lei...
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2014 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca ma duc maine la prima ora sa le iau, la 200 lei banuiesc a fi o afacere buna. ma deranjeaza ca sunt pe 2 ohmi dar asta e..risc. mereu am avut o atractie pt jbl si vreau sa profit de ocazia asta.

Daca totusi mai aveti pareri sunt deschis sa le aud.
mai aveau decat doua perechi..asa ca trebuie sa ma hotarasc repede.

inca ceva, se pot lega cumva ca sa fie pe 4 ohmi? in serie cumva dar nu stiu sigur cum? ma ajutati cu informatia asta?
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2014 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stai cuminte cĂŁ le arzi. Monteaza-le normal cĂŁ au fost gĂąndite cu cap, sper. Din moment ce tu bagi doar un sfert din ce pot Ăźn ele nu ar trebui sĂŁ-ți faci griji datoritĂŁ impedantei. Ca mĂŁsurĂŁ de precauție evitĂŁ sĂŁ le folosești la un volum ridicat pe o perioadĂŁ de timp ĂźndelungatĂŁ, mai ales pe HU stock.
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2014 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, ms de info, citeam acu un review pe amazon, sunt gandite sa merga pe playere, boxele astea au o gramada de review-uri si toate sunt numai de bine. le iau, mama masii ce o fi o fi

mi-am dat de munca! din ceva clipuri de pe you tube suna demential
https://www.youtube.com/watch?v=P-tAQdNVRKw
https://www.youtube.com/watch?v=HZ9z4PD_eCY
azi am ascultat jbl cs 69 care sunt mai ieftine, le-am ascultat pe stand la domo ma mir de cum mai au inca posibiliatea sa-ti selectezi u de pe tochscreen ce boxe vrei sa asculti si de pe ce HU. pot sa zic ca suna frumos, si cantau de pe un un sony care e varza ca sunet..cel putin la volum mare e trompeta.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2014 8:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La 200 lei eu zic cĂŁ o sĂŁ-și facĂŁ treaba, și dacĂŁ nu-ți convin le poți vinde, chiar mai scump dar din cĂąte știu eu tu nu ai player-ul schimbat?
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2014 12:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le-am cumparat. probat. suna extrem de bn.. sunete clare naturale..mult si frumos bass..nu doar zgomot. recomand!!!
urmeaza si player dar mai incolo..

mersi de pareri
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pt cei interesati de aceste difuzoare pe viitor, o informatie utila ...sunt pe 4 ohmi nu pe 2. Am masurat si eu si colegul de forum @ ionutzu@ deci nu incape indoiala Sunt pe 4ohmi.
Acu ma intreb de ce oare..producatorul zice 2 aparatul zice 4..curios.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

#marketing ? Very Happy
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 2:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu da eu ma bucur ca sunt pe 4 ohmi....
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2014 7:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce ? Si daca erau pe 2 erai extra safe ...

Pana la urma le-ai montat in polita ?

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 12:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu..stau f prost cu timpul..azi am demontat de prin masina dar tre sa mai tai din tabla si sa insonorizez.. nici scule nu am .. si nici unde.. si cand stiu ca tre sa bag flexu in masina in fata blocului .. .. ..cam nasol. Un garaj era minunat.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 1:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tocmai ce-ți povesteam acum cĂąteva zile, se pare cĂŁ s-a adeverit Smile)
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum