Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

jbl p1222

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mie Apr 03, 2013 1:20 pm    Titlul subiectului: jbl p1222 Răspunde cu citat (quote)

Am achizitionat ieri acest jbl p1222 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1222/

L-am ascultat la cineva si chiar mi-a placut cum se aude
si caut acum un aplificator bun pt el.

Ce recomandari aveti la amplificatoare ... eu l-am ascultat la un prieten pe un amplif de vreo 300w si se auzea binisor.

Ma gandeam la ampliful asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Iridium/GZIA_2235HPX/ pt ca as putea sa-l cumpar nou si mai e si unu la bursa la vreo 300ron da nush daca scoate aia 500w declarati la 4 ohmi

Sau daca nu sa caut un monobloc. problema e ca nici nush cam cat sau la ce putere rezista
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Apr 03, 2013 3:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Subwooferul suporta fara probleme chiar si 600-700w.L-am avut pe un DLS CA12(500w intr-un ohm) dar si pe un kicker de 915w in 4 ohmi.Parerea mea este ca e un subwoofer foarte bun,stie sa cante si cand vrei mai mult poate sa fie si foarte brutal.Ce incinta ai ptr el?
Succes
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 03, 2013 4:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

momentan am doar o incinta sealed si il tin la rodaj pe amplificatorul magnat black core 4ltd in casa.

Si ca incinta nush ce sa fac inca, as incerca altceva decat cele date de producator.
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 03, 2013 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt moment vreau sa vad ce fac in partea de amplificare
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 03, 2013 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clar trebuie alta incinta decat cea recomandata de producator.Iti trebuie un 70L fara port si un acordaj pe la 31-33 Hz daca-ti permite spatiul din portbagaj.
Ca si amplificator te sfatuiesc sa cauti un monobloc de 700-800w la 1 ohm
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 03, 2013 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

totusi nu e cam mult 800w pt el?
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 03, 2013 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca reglazi bine statia nu e mult deloc,l-am folosit jumatate de an pe http://www.sonicelectronix.com/item_2095_Kicker-KX850.2-KX-Series-04KX850.2.html (915W pe certificat) si nu a avut nimica.Am citit multe despre acest subwoofer inainte sa-l cumpar si majoritatea spuneau ca suporta putere mult mai mare decat cea declarata si asa este Twisted Evil
Sus
alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Mie Apr 03, 2013 10:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apropo de incinta , acuma depinde ce fel de bass iti place ? Cel care bubuie (incinta acordata undeva intre 36-40 hz) pentru asta nu necesita litraj foarte mare , daca nu , cum a spus si leone , acordat jos , undeva intre 30-33 hz , si atunci bassul este Fooarte jos.

Totul tine de preferintele personale. Mie unu imi plac foarte mult joasele , si am incinta la 27 hz acordata , intradevar nu se aud foarte tare melodiile gen bum bum Smile) cum ar fi cele de club.

Iti recomand sa iei legatura cu Baubau , stiu ca face incinte foarte bune , care arata si bine pe langa faptul ca suna super ok. Sau cu ssrli.

Smile Bafta , ai grija de jucarie Very Happy

Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 05, 2013 1:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incinta tot de joase va fii .... am eu niste nebunii in cap dar nu ma pot apuca de treaba pt ca ploua afara si nu am unde so fac.

acum stau putin pe loc pana saptamana asta pe 9-10 pana vine leafa si sa achizitionez un amplificator pt sub
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum