Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

jbl sau magnat?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
johny

Data înscrierii: 19/Feb/2007
Locație: Poiana Teiului

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 6:43 pm    Titlul subiectului: jbl sau magnat? Răspunde cu citat (quote)

Care dintre acestea ar fi mai potrivite la un tub magnat Thunderbull 3000 XL? JBL GTO2060 (240 w RMS) sau Magnat RX 22 (250 w RMS)? Vreau claritate. Trebuie si un condensator neaparat? daca iau un condensator de 1.2 F, mai salvez din baterie?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa experienta neplacuta cu magnat, eu unul nu recomand (aici fiind vorba de amplif din seria RX)
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 8:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce buget ai avea ca poate gasim ceva mai bun
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Mar 08, 2007 5:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe amplificare jbl, iar condensator nu cred ca iti trebuie,..doar daca asculti la maxim mereu, poate. bine, mai depinde si ce masina ai... daca ai matiz sau berlina, e bine venit si condensatorul Very Happy (la puterea mentionata de tine) a nu se intelege gresit, aviz celor ce se simt,..ca am mai intalnit Very Happy Very Happy
Sus
johny

Data înscrierii: 19/Feb/2007
Locație: Poiana Teiului

MesajTrimis: Joi Mar 08, 2007 8:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Masina este Dacia Logan Diesel. Am citit si eu pe forum ca s-ar plange unii de seria RX de la amplificatoare Magnat. Daca nu este nevoie de condensator, mai adaug la amplificator ceva money. Totusi as vrea sa stiu daca a ascultat cineva un amp JBL de genul asta pt. ca ar fi destul de ieftin, chiar in comparatie cu RX-ul. Mentionez ca va suna pe un Pioneer 30 MP pe care il voi achizitiona foarte curand. Citind pe forum m-am hotarat in favoarea Pioneer-ului. Va multumesc!
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Joi Mar 08, 2007 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea este ca :
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.2/
ar fi cea mai buna varianta ... si cea mai ieftina ! si .. destul de potenta pt subul tau Embarassed !!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum