| |
| Autor |
Mesaj |
johny
Data înscrierii: 19/Feb/2007 Mesaje: 44 Locație: Poiana Teiului
|
Trimis: Mie Mar 07, 2007 6:43 pm Titlul subiectului: jbl sau magnat? |
|
|
| Care dintre acestea ar fi mai potrivite la un tub magnat Thunderbull 3000 XL? JBL GTO2060 (240 w RMS) sau Magnat RX 22 (250 w RMS)? Vreau claritate. Trebuie si un condensator neaparat? daca iau un condensator de 1.2 F, mai salvez din baterie? |
|
| Sus |
|
 |
chris Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006 Mesaje: 220 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Mar 07, 2007 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dupa experienta neplacuta cu magnat, eu unul nu recomand (aici fiind vorba de amplif din seria RX) |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Mar 07, 2007 8:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ce buget ai avea ca poate gasim ceva mai bun |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 08, 2007 5:35 am Titlul subiectului: |
|
|
mergi pe amplificare jbl, iar condensator nu cred ca iti trebuie,..doar daca asculti la maxim mereu, poate. bine, mai depinde si ce masina ai... daca ai matiz sau berlina, e bine venit si condensatorul (la puterea mentionata de tine) a nu se intelege gresit, aviz celor ce se simt,..ca am mai intalnit  |
|
| Sus |
|
 |
johny
Data înscrierii: 19/Feb/2007 Mesaje: 44 Locație: Poiana Teiului
|
Trimis: Joi Mar 08, 2007 8:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| Masina este Dacia Logan Diesel. Am citit si eu pe forum ca s-ar plange unii de seria RX de la amplificatoare Magnat. Daca nu este nevoie de condensator, mai adaug la amplificator ceva money. Totusi as vrea sa stiu daca a ascultat cineva un amp JBL de genul asta pt. ca ar fi destul de ieftin, chiar in comparatie cu RX-ul. Mentionez ca va suna pe un Pioneer 30 MP pe care il voi achizitiona foarte curand. Citind pe forum m-am hotarat in favoarea Pioneer-ului. Va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
|