| |
| Autor |
Mesaj |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Sâm Apr 18, 2009 1:09 pm Titlul subiectului: Jr comp 6 sau Polk audio? |
|
|
Salut..
As vrea sa-mi fac un cadou de Pasti, insa sunt inca pe ganduri.
Am in cap 2 optiuni:
Nu am ascultat niciodata difuzoarele, asa ca imi e greu sa aleg. Caut un sistem de sq.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Apr 20, 2009 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
ambele sunt la vanzare pe bazar la 4rum? unul de la robert si unul de la geo?
ti-as recomanda in primul rand jr-urile pentru ca exista importator in romania (joe) si ai avea unde sa repari ceva (doamne fereste)...
in plus la polk scrie 1 year warranty, la u dim 3 ani...
about the sound, ovi a ascultat jr-urile, poate iti impartaseste impresiile lui
eu am ascultat jr-urile de 25cm (1004) din usile lui ovi, si suna extraordinar! dar sistemul care-l vrei tu inca nu l-am ascultat, sry . _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression 
Ultima modificare efectuată de către bezz la Lun Apr 20, 2009 9:38 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Lun Apr 20, 2009 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eh, ai observat bine :p, le-am pandit pe 4t la bursa si am observat niste preturi bune, asa ca m-as risca.. Dar de garantie.. eu nu am vazut nimic (la bazar). Sa le iau noi nu am cum.
Stiu de joe, ma tot uit pe site-ul lui, insa jr-urile is 8 mil.
Oricum si eu inclin tot spre u-dimension. Sa vedem ce-o iesi.
Mersi frumos bezz. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Apr 20, 2009 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
garantia apare pe site-urile producatorilor, nu au specificat nimic vanzatorii, stiu
jr sunt varf de gama, nu? iar la polk peste db cred ca este seria sr (audiophile )
DAR, daca le poti asculta sa le compari (cam greu nu?), ar fi cel mai bine...
cu placere, mi-as fi dorit sa am niste observatii si mai la obiect  _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Lun Apr 20, 2009 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Jr e aproape gama de varf, ar mai fi pro si ProX. Din pro e si 1004-ul (cred). Dar oricum e din high end-uri. Cred ca o sa merg pe jr daca nu apar alte probleme.
Din pacate nu am cum sa le ascult, insa sper sa fie ok si sa dau de oameni de cuvant. Mersi inca o data. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Apr 20, 2009 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu cunosc produsul si brandul destul de putin, dar "gama de varf" si "high end" nu par OK in descrierea unui difuzor cu sasiu de tabla... |
|
| Sus |
|
 |
jlaudio Pasionat
Data înscrierii: 08/Dec/2008 Mesaje: 105 Locație: Oradea
|
Trimis: Mar Apr 21, 2009 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am pe masina mea JR si sunt super multumit de ele. Am studiat netul vreo 3 luni pana am decis, si nu am regretat decizia luata. La 200 euro nu cred ca gasesti ceva sa suna peste u-dimension. Joe (importatorul) e tip de treaba, te ajuta.
| Citat: | | nu cunosc produsul si brandul destul de putin, dar "gama de varf" si "high end" nu par OK in descrierea unui difuzor cu sasiu de tabla... |
La prima vedere si mie asta a venit in cap dar dupa ureche suna peste multe difuri care au sasiu turnat... Iar la unii HIGH END incepe la 1000 de euro asa ca depinde cu ce la compari. Dar sa stii ca in domeniul home pe vremuri erau boxe care costau multe mii de marci si aveau difuzorul cu sasiu de tabla, si sunau si suna si astazi peste multe boxe care au difuri cu sasiu turnat. _________________ /// Alpine 9855R - Audison LRX 1.400 - Audison LRX 4.5 - U-dimension JR comp - JL Audio 12W7 |
|
| Sus |
|
 |
dB_Flex
Data înscrierii: 05/Iun/2008 Mesaje: 45
|
Trimis: Mar Apr 21, 2009 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: | | nu cunosc produsul si brandul destul de putin, dar "gama de varf" si "high end" nu par OK in descrierea unui difuzor cu sasiu de tabla... |
si nu are nici leduri albastre sau rosii sa lumineze ...
multi nu cunosc brandul respectiv dar chiar daca are sa zicem sasiu de tabla, cu difuzoarele respective montate intr un Toyota MR2 sa castigat la finala EMMA locul 4 in categoria pro in 2007 si locul 2 la finala europeana AYA .
Sunt multe marci necunoscute prin Romania .... |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Apr 22, 2009 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
oops! se pare ca am dat fara sa vreau peste fan-clubul marcilor necunocute din car-audio , inamici ai boxelor cu led-uri
un rezultat in EMMA nu are nici o legatura cu performantele de zi cu zi ale unui difuzor sau cu succesul lui comercial. Si eu in 2007 cu niste DLS C5 (difuzoare de 100e) am castigat toate etapele EMMA Ro la Advanced 5ch si in una din etape chiar un "Best Sound", care a fost ceva tinand cont ca alte masini veneau cu difuzoare de peste 1000e si configuratii pe masura. In SQ conteaza difuzorul dar prea putin pentru a fi un factor decisiv. Un entry-level instalat cum trebuie si completat de un sistem bun si reglaje pe masura va castiga la EMMA intotdeauna in fata unei masini cu scule high-end dar instalate standard, ca sa zic asa. Un rezultat EMMA nu atesta valoarea unor scule ci performanta instalarii lor si a reglajelor.
va rog sa-mi iertati si ignorati comentariul, m-ati convins ca difuzoarele sunt ceva rar si ca habar n-am despre car audio. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Apr 22, 2009 2:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: | | nu cunosc produsul si brandul destul de putin, dar "gama de varf" si "high end" nu par OK in descrierea unui difuzor cu sasiu de tabla... |
Sasiurile de tabla au limitarile si problemele lor. Probleme ce nu sunt de nerezolvat.
La fel de bine sunt si sasiuri turnate care au probleme.
Mai putin conteaza sasiul (daca este proiectat corect) in performantele unui difuzor decat conteaza un difuzor in performantele unei instalari. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
TwistR
Data înscrierii: 24/Noi/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Joi Iul 30, 2009 8:40 am Titlul subiectului: |
|
|
ti-ai luat pana la urma udimension?
si pe mine ma tenta EL comp 5 , dar ma tot gandesc intre aia si mbq formula fsa 213 (in usa insonorizata) ca helix am auzit ca nu suna extraordinar(db blue) , si inca o problema ar fi timpul de livrare de 2-3 sapt (trebuie sa ajunga de la ninjalai - japan)
si inca ceva , ce parere aveti de spl dynamics ca difuri pt sq? |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Joi Iul 30, 2009 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu. Din pacate pana m-am decis eu, polk-urile au plecat iar afacerea cu u-dimension a cazut din cauza ca mi-am luat player.
Dar tot la ele cred ca o sa raman. O sa te anunt daca mi le iau. |
|
| Sus |
|
 |
|