|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
akula88
Data înscrierii: 10/Iul/2009 Mesaje: 8
|
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Iul 11, 2009 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. solenta are carton in spate deci poti sa pui cam orice atat timp cat nu cedeaza suportul.
2. ala este un sistem pe 2 cai. in general sistemele se pun pe fata . pe spate pui coaxiale.
3. se aud... medii inalte si un pic de bass, cum oricine ar fi putut ghici, insa nu cred ca ar putea cineva sa iti explice prin cuvinte cum se aude ceva ... si chiar si asa, gusturile difera .
4. ce player ai, amplificare ai ? |
|
| Sus |
|
 |
akula88
Data înscrierii: 10/Iul/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Sâm Iul 11, 2009 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am un mp3-player kenwood (in cartea lui scrie 4 x45 w da nu cred ca sunt rms) , iar catonul din spate vreau sa il inlocuesc cu un placaj din mdf, nu vreau sa imi gauresc placajul original |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Iul 11, 2009 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
bun . playerele au in general cam 4x20w rms , producatorii declara pe foaie puterea MAX , nu cea rms .
e o idee buna ce vrei tu sa faci in spate cu placajul . personal mi-as pune niste ovale cat mai mari sa urle tare in spate , numai la calitate nu ma gandesc cand vreau sa pun boxe in spate, mai ales ca vorbim de coaxiale .
in cazul tau, ai hatchback iar asta te avantajeaza mult pentru ca ai cartonul ala in spate, mai ales ca pui placaj.. nu ai limita pentru marimea difuzoarelor, deci poti pune chiar si un difuzor de 18" , numai ca iti va trebui amplificator  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|