Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Juice JS6C vs Ground Zero GZTC 16MK2 Fabia 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Mihai Cimpoeru
Pasionat

Data înscrierii: 03/Mar/2011

MesajTrimis: Mar Sep 06, 2011 10:33 am    Titlul subiectului: Juice JS6C vs Ground Zero GZTC 16MK2 Fabia 2 Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Juice/JS6C/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_16MK2/

Pentru o Fabia 2 ce ati alege intre astea doua ?
Bugetul este in jurul a 250 ron si as vrea ceva cu filtre exterioare nu doar un condensator pe inalta .

LE: nu vreau bas de la difuzoare pt ca am subwoofer. Vreau sa aibe spl cat mai mare pe medii inalte .
Vor fi puse pe un amplificator de vreo 60w pe canal , taiate pe la 80 hz .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mar Sep 06, 2011 11:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cele 2 as alege GZ.
Juice sta bine pe hartie, dar in realitate..... cert este ca lumea nu prea achizitioneaza produsele acestei firme.
Ti-as recomanda urmatoarele:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/
Sus
Cyp_FCC
Pasionat

Data înscrierii: 11/Noi/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Sep 06, 2011 4:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am auzit GZ-urile si pot sa spun ca se aud destul de tare dar nu exceleaza ca si calitate a sunetului, dar in acest buget nu am auzit altceva mai bun.
In schimb mare grija la ele cu frecventele joase ca nu rezista firul leonic, din cite mi-am dat eu seama ar cam trebui taiate undeva la 100 hz ca sa fie safe.
Oricum ar fi minunat daca ai reusi sa le folosesti full active pt ca diferenta de calitate a sunetului este mare chiar si cu aceste difuzoare.
Sus
Mihai Cimpoeru
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2011 10:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JARRELL as vrea ceva cu filtru extern, nu doar un condensator pe inalta ,pentru a ma juca cu taierile sa le fac sa sune cum imi place .

Dintre cele doua si eu inclin spre GZ pt ca de la Juice nu am ascultat nimic .
Cat despre filtrare activa nu ma face sa rad ! Laughing

Care e rostul sa fac asa ceva la un sistem de masina unde calitatea si pozitia de ascultare lasa de dorit oricum ? Din cauza asta nu vad nici un motiv sa dau mai mult de 250 ron pe o pereche de difuzoare .
Sus
Cyp_FCC
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2011 2:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Era doar o parere, acum fiecare face cum considera, dar eu le-am avut in ambele configuratii si pot sa spun ca in full active era mult mai placut pt urechea mea cel putin.
Sus
Mihai Cimpoeru
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2011 6:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa fac separarea activa imi mai trebuie inca un amplificator si
un crossover activ .
Asta inseamna alti bani alta distractie . Tu faci cum a facut un prieten de-al meu care se ducea la majorate, nunti si botezuri cu 2 boxe facute de el pe 2 cai cu bas de 15 si driver de 2 taiate activ si cara dupa el doua amplificatoare si un crossover activ cu dsp .
Din nou care e rostul ?

Daca auditia se facea intr-un mediu controlat cu tratament acustic si cu o buna pozitionare clar e mult mai bine pe activ .
Tu cand conduci prin oras la 60 la ora stai sa asculti fiecare instrument care e redat de difuzoarele din masina ?
Sus
Cyp_FCC
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 8:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Desi m-am exprimat foarte clar ca este doar punctul meu de vedere se pare ca nu se poate intelege acest lucru. In acest moment ma retrag din aceasta discutie ca nu-i mai vad rostul.
PS: se pare ca toti care au masini de SQ folosesc degeaba full active(doar asa ca sa complice lucrurile) Wink
Sus
Mihai Cimpoeru
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles ca e parerea ta ! Nu trebuie sa te superi pe mine .
Eu doar iti explicam ca in cazul meu nu are rost pt ca mai trebuiesc alti bani bagati si nu vreau asta . Clar ca filtrarea activa e mai buna , dar in anumite aplicatii ( ca la mine ) sunt niste bani bagati degeaba .

Deci GZ deja au +2 .
Nu a ascultat nimeni alea de la JUICE ?
Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007

MesajTrimis: Mar Sep 13, 2011 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am ascultat exact acelasi model, dar am ascultat difuzoare juice si nu am fost deloc incantat.
Daca poti fa un efort si mergi pe: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Sisteme/Access_165_A1/ chiar isi merita banii.

Mihai Cimpoeru
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 14, 2011 12:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alea sunt dublu ca pret si daca iau 4 ma duc la 1000 ron pentru toate 4 usile .
Sus
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mie Sep 14, 2011 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tinand cont de toate dorintele tale, uite aici ceva bun: http://www.okazii.ro/catalog/55285266/set-difuzoare-auto-2-cai-sinus-live-sl-165.html
Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007

MesajTrimis: Mie Sep 14, 2011 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt scumpe intradevar, eu ti-as sugera sa faci ceva de calitate. in spate nu iti recomand sa iti pui un set identic, poti pune ceva mai slab. eu nu as cumpara nici un set din cele mentionate de tine.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum