|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
edyy
Data înscrierii: 17/Aug/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 5:37 pm Titlul subiectului: jvc exista??? |
|
|
Jvc kd g722 in comparatie cu alpine CDA-9854R.
Stiu ca toata lumea o sa fie de acord ca alpine e peste,dar jvc-ul are port usb,ceea ce cred ca e un lucru mai mult decat bun,daca nu vrei sa iti faci un cd de cate ori apare o melodie noua pe care vrei sa o ai in masina.In cazul asta iti pui melodia pe memory stick si gata.
Intrebarea pt cei ce se pricep mai bine decat mine ar fi daca totusi ar trebui sa uit de stick pt ca alpine e mult peste jvc,sau merita si jvc-ul atentie.
Intreb de modelele astea 2 pt ca vad ca inca nu a aparut pretul la modelul clarion cu port usb pt ca sigur l-as fi ales pe acela.
Si inca o intrebare.De ce nu aveti acest model de jvc?
Multumiri. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Sep 01, 2006 10:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| Intre Alpine si JVC iti recomandam clar Alpine. In momentul asta, in opinia noastra ar trebui sa alegi intre a achizitiona un Alpine daca te grabesti sau sa mai astepti cateva saptamani, pana modelul Clarion cu port USB va fi gata si automat va fi prezent pe stoc la Be-Loud.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|