Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

JVC KD-LHX500 vs Pioneer DEH-4000UB
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Daniel23

Data înscrierii: 20/Mar/2008

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 9:09 am    Titlul subiectului: JVC KD-LHX500 vs Pioneer DEH-4000UB Răspunde cu citat (quote)

Care este mai bun?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Daniel23

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau Panasonic CQ-C7303N
Sus
Daniel23

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stie nimeni? Am MARE nevoie de ajutor... repede
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 12:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

LA CE ???
da si tu niste detalii despre restul,la ce sa fie mai bun,ce asculti,ce speri sa obtii

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sper sa obtin un sistem la care pot asculta muzica. Compus din sub+amp Ultradrive si sistem Dls R6a
Sus
CBI
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 5:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as zice jvc-u
pio are doar 1 iesire de semnal mic,de la pio va trebuie sa iei macar 4900 si nu are usb(daca e o necesitate!)
panasonicele nu sunt prea departe de sony ,nu am mare experienta cu modele de 'varf',deci as zice ori pio ori jvc,care crezi ca este mai 'destept'
Daca avea 2 iesiri de linie pio-ul il recomandam fara doar si poate,este simplu de utilizat si are tot strictul necesar,celelalte au prea multe 'zorzoane' la un moment dat,si inutile
Sus
Daniel23

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E mai bun DEH-P5900MP ca ele?
Sus
CBI
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 5:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce ai precizat tu eu m-am gandit ca le iei de undeva si de aceea ai specificat doar acele modele
Dar daca esti dispus sa iei nou si sa dai aprox 8 mil pe el,la acest buget iti recomand clarion588
Eu posed modelul de anul trecut,578 ,(care este cam aceeasi mancare) si nu pot decat sa-ti spun ca este cam cel mai muzical player la categoria asta de pret,si ca arata mult mai bine in realitate
Are 3 iesiri de 6V configurabile,cele mai bune preseturi de eq si usb(mai folosesc din cand in cand acum cand toti au stikuri pe toate drumurile)

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Le-am "gasit" la cineva, nu le iau noi. Si mie imi place acel Clarion, dar nu dispun de acea suma Sad
Deci, e mai bun Pioneer-ul?
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Panasonicul are filtre LPF/HPF si EQ pe 7 benzi, ecran DOT Matrix cu fundal personalizabil. Din cate stiu, modelele de varf (CQ-C7xxx/8xxx) pot fi numite playere, e drept, sub Clarion,Pio,Alpine; dar nu`s de neglijat Smile

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Daniel23

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma bagati de tot in ceata Confused Ziceti si voi, dintre cele enumerate, care e cel mai bun Embarassed
Sus
CBI
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

5600 nu este la mare distanta de 4900,si are pre-outurile tot de 2v si e tot fara usb
Daca crezi ca e de incredere persoana respectiva si iti ofera garantie sau ceva de genu,eu as lua jvc-u,este altceva decat pio acestea din discutie
...sau clarion Wink
Very Happy
Sus
Daniel23

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 5:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Panasonicul e "varza"?
Sus
CBI
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 5:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu chiar,dar sunetul nu se ridica la nivelul celorlate,pretul este reflectat mai mult de beculete si functii,daca pot sa zic asa
Sus
Daniel23

MesajTrimis: Sâm Iun 14, 2008 5:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci sa raman la JVC? Daca nu mai sunt alte pareri... raman Very Happy
PS: Mie imi plac la Panasonic tocmai "beculetele" Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum