| |
| Autor |
Mesaj |
KeR Pasionat
Data înscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 69
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 7:59 pm Titlul subiectului: KAPPA 682.7CF poate inlocui rezonabil un woofer ? |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/KAPPA_682.7CF/
Boxele acelea pot inlocui cat de cat un woofer ? Or sa fie amplificate undeva la 80/85W RMS pe un 206.
Prefer sa-mi iau un amplif de 4 canale si sa pun toate 4 pe boxe decat sa las un set de boxe neamplificate si sa pun woofer.
Ce-mi recomandati ? _________________ Whyismyspacebarnotworking?! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu pot inlocui un woofer.
eu zic ca difuri pe player plus un amplif cu un woofer. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
KeR depinde f mult de preferintele tale in materie de bass !
dupa cum bine a zis o&g niste difuri normale nu pot inlocui niciodata niste difuri gandite special pt bass .. facute sa coboare in anumite freq ... sa coboare f jos !
KeR sincer sati spun .. acum depinde f mult si de cerintele tale in materie de muzica ... gusturi ... cunosc oameni care sunt extraordinar de multumiti de sistemul lor alcatuit din 4 difuri amplificate ... preferintele nu pot fi aceleasi ...
dc vrei sa simti bass ul putin si in plamani si in rinichi ... sa ti se miste oglina ( chiar dc nu ai logan ) ... mergi pe un tun de bass ...
numa bine ! |
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 245 Locație: bucuresti pe stanga
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
comparatia cu miscatul oglinzii nu e buna...la logan se misca oglinda si cu difurile stock
asa ca.... :p _________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
astai cam adevarat .. dar am pus sub ul meu pe kia ... focus ... si in ambele cazuri oglinda din interior avea de suferit ... kia brk si focus hatch .. deci ... coparatia e buna ! |
|
| Sus |
|
 |
KeR Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
chris Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006 Mesaje: 220 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
nici in gluma nici in serios - tu poti percepe frecventa de 25 hz?!!
un dif bun iti reda 80hz, mai jos chiar daca poate nu se va auzi bine - va distorsiona deaceea sant subwooferele. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
parametrii se masoara in conditii diferite si unii producatori dupa ce folosesc conditiile care ii avantajaza mai si umfla specificatiile.
gandeste-te ca multe dintre subwoofere nu ating liniar frecventa asta...cu atat mai putin nu o va atinge niste difuri coaxiale sony
in concluzie nu crede ca cei 25hz o sa isi faca simtita prezenta.
eu zic ca daca in casa ai un sub bun si in masina o sa ai pretentii pe cel putin pe partea de bas. |
|
| Sus |
|
 |
KeR Pasionat
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
chris ca om poti AUZI de la 20 Hz pana la 20KHz. Desigur ca nu prea poti face dif nici intre un 20Hz si nici 30Hz. Mare parte din melodii nu ajung pana acolo clar.
Am zis ca nu scoate 25Hz din simpla comparatie cu al meu sub din casa de 44Hz unde este diferenta mare.
o&g SPER sa nu fiu atat de pretentios si SPER sa ma satisfaca acele Infinity-uri cand le voi auzi. Daca..
Stiu ca diferenta intre ele si un woofer e mare doar ca eu nu vreau sa tremure masina in cine stie ce hal. Vreau doar sa simt un 50-60Hz liniar(inca odata, presupunand ca al meu chiar scoate 44Hz) _________________ Whyismyspacebarnotworking?! |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 2:10 am Titlul subiectului: |
|
|
bass-ul de obicei se obtine in incinte
degeaba va uitati la cat coboara x sau y, daca sunt amplificate de un player si puse in portiere sau in spate (adica clar fara incinte)
ne batem in raspunsul in frecvente dar uitam sa le bagam in incinte
de-asta exista subwoofere!!! sub=sistem de bass
sistem de bass= difuzor+incinta
distractie placuta! |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 2:29 am Titlul subiectului: |
|
|
| o luam de la capat: ce ai tu pe masina acum mai exact? |
|
| Sus |
|
 |
KeR Pasionat
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am acele sony-uri ovale puse pe policioara din spate http://www.sony.no/view/ShowProduct.action?product=XS-F6932&site=odw_ro_RO&pageType=Overview&category=ICA+Speakers
si boxe stock pe fata.
Vreau sa-mi iau amplif pe 4 canale asa cum mi-ai mai recomandat chiar si tu sa-mi amplific boxele pe fata si ma gandeam sa-mi schimb pe spate (policioara) in unele mai bune care sa inlocuiasca cat de cat un woofer(adica sa coboare cat de cat acceptabil)
Daca imi pun woofer atunci boxele spate (Sony-urile momentan) vor ramane amplificate doar de HU. _________________ Whyismyspacebarnotworking?! |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
1 pastreaza boxele pe spate-te rog!
2 iti trebuie in amplificator pe 4 canale, deoarece pt bass-exista doar subwoofer!-iar pt ca e 206, merge unul mai micut de putere..
3 de banii pe care i-ai da pe niste boxe bune pe spate, care oricum nu te vor ajuta cu nimic, cumperi deja sub-ul:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTb_300/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/
amplificator:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/CS60.4/
difuzoare coaxiale fata, deoarece poti pastra tweeterul original, iesi mult mai ieftin: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_6512i/
pe care le legi in paralel cu cele de pe spate.
daca nu iti ajung 320w cat are amplificatorul, mai dai 2 milioane si iei versiunea urmatoare, dar pt ce masin ai, o sa se auda perfect.
sau poti lega doar boxele fata pe amplificator si sony pe HU, dar de preferat e sa se auda egal atat din spate cat si din fata, adica sa le legi in paralel la amplificator.
sa nu uiti de chitul de conectare.
daca ai 2 pre-out, cumpara cu 4 canale, deoarece vei controla sub-ul direct din HU |
|
| Sus |
|
 |
KeR Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
|