|
|
|
Autor |
Mesaj |
ovidiu_xxx
Data înscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 1 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 08, 2007 5:46 pm Titlul subiectului: Kenwood KDC MP4026 + LOGAN AJUTOR |
|
|
vreau sa montez acest casetofon pe un logan. desigur loganul are mufa iso, iar casetofonul are o mufa cu 16conecturi dispusi pe orizontala 2 cate doi. dak stie cineva unde as putea gasi adaptorul din poza pe care o atasez i-as fi foarte recunoscator. pe site-ul unde am gasit detalii despre adaptor, era unul extern si pe acolo scria ca vine cu toate playerele kenwood dar eu nu lam avut.
pleyerul are mufa lui din care ies firele, dak nu gas adapt as putea sa cumpar o mufa iso mam si sa lipesc firele corespunzatoare, sau ar fi probl? masina e noua si nu vrea sa stric garantia, si nici sa le dau astora de la dacia bani sa-l puna.
multumesc anticipat
Description: |
|
Filesize: |
23.06 KB |
Viewed: |
428 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Mai 08, 2007 6:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
teoretic trebuia sa vina cu totul...
daca nu l-ai primit, vezi ca se gasesc prin service-uri d-astea care monteaza casetofoane si boxe, sau daca nu, cred si prin targ pe la autovit... sunt magazine care vand boxe si playere....bineinteles la preturi mai mari ca pe be-loud
_________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|