|
Autor |
Mesaj |
doizece
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 8
|
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Iul 20, 2007 6:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer nu cred ca-i mai bun, in primul rand nu are nici o iesire preamplificata kenwood-ul, in al doilea rand nu are nici macar toc? wtf daca scapi husa textila pe jos? mai ramane ceva din fata casetofonului?
iar 4x50W = 4x30W rms imi suna a vrajeala.
am ascultat ken-uri pana in 6 milioane din gama 2005 sau 2006 si nu m-au impresionat absolut de loc. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
razvanypo
Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
[
am ascultat ken-uri pana in 6 milioane din gama 2005 sau 2006 si nu m-au impresionat absolut de loc.[/quote]
] aici te contrazic baiete kenwoodu rupe norma ,am un prieten care are acelasi HU pioneer vs kenwood avem aceleasi difuri si se aude mult mai clar si cu bass si ce vrei tu asa ca bagati mintile in cap cu pioneeru tau _________________ razvan |
|
Sus |
|
 |
doizece
|
Trimis: Dum Iul 22, 2007 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
si totusi spre care dintre ele ati inclina?Care ar fi avantajele/dezavantajele uni model fata de altul? |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Dum Iul 22, 2007 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca o sa vrei sa-ti pui boxe amplificate sau subwoofer, kenwood-ul nu-ti va oferi semnal bun {nu are cum} cat despre restul de comentarii ma abtin ... cu exceptia hud-ului stock nu am avut nici un player entry pe masina, dar am ascultat destule si nu m-au impresionat; eu ti-am recomandat pioneer-ul pentru reglaje si iesirea RCA si am primit o replica de stadion... _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Dum Iul 22, 2007 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
razvanypo a scris: | [
am ascultat ken-uri pana in 6 milioane din gama 2005 sau 2006 si nu m-au impresionat absolut de loc. |
] aici te contrazic baiete kenwoodu rupe norma ,am un prieten care are acelasi HU pioneer vs kenwood avem aceleasi difuri si se aude mult mai clar si cu bass si ce vrei tu asa ca bagati mintile in cap cu pioneeru tau[/quote]
momentan pio in materie de hu sunt no.1...nu o spun numai eu ,iar daca vrei poti sa verifici si topurile de specialitate.
iar faza cu "rupe norma" e o chestie noua
pe ce masini ai facut comparatia ? |
|
Sus |
|
 |
terente Pasionat
Data înscrierii: 05/Apr/2007 Mesaje: 87 Locație: suceava
|
Trimis: Dum Iul 22, 2007 11:17 pm Titlul subiectului: si eu am un kenwood |
|
|
si eu am un kenwood si sunt destul de multumit de el am niste boxe de 20 W nominali dual cone si au un bas super (Si sunt pe 13 cm nu pe 16 am logan)
la volumul 25 nu mai poti sa stai in masina nu distorsioneaza nu nimik .
Singurul minus la kenwood este preoutul care lipseste
oricum si eu il vand din pricina ca nu are preout
depinde si de gandurile pe care le ai pt viito dac vrei sa iti pui subwoofer si alte difuzoare amplificate ia pioner daca vrei sa pui boxe ia kenwood eu sunt destul de multumi de el |
|
Sus |
|
 |
doizece
|
Trimis: Lun Iul 23, 2007 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Boxele vor fi amplificate doar de player iar nici un subwoofer nu intra in discutie.Cred ca voi astepta vreme de cateva zile/saptamani pana ce vor mai aparea pareri despre Kenwood.De 2900 de la Pio am auzit numai de bine,adica e best-buy la categoria sa de pret |
|
Sus |
|
 |
alzisor
Data înscrierii: 19/Apr/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: Lun Iul 23, 2007 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca vrei muzica ia kenwood, daca vrei reglaje la 20 de hertzi [pe care oricum nu-i auzi] ia pioneer dar e slabut ca sunet. Kenwood are spl mare si claritate destul de buna [cel putin alea de 50 de wati rup difuzoarele in doua, eu din 35 cat are maxim il duc pana la 32 33 fara distorsiuni] si mai are si tunerul ala smecher care se aude ca un cd
tata a avut un kenwood acum cativa ani cu difuzoare ovale tot kenwood si ducea la maxim fara distorsiuni, se auzea clar clar de tot. Si acum mai caut combinatia aia dar nici el nu mai stie ce serie erau. |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Iul 24, 2007 1:49 am Titlul subiectului: |
|
|
alzisor a scris: | daca vrei muzica ia kenwood, daca vrei reglaje la 20 de hertzi [pe care oricum nu-i auzi] ia pioneer dar e slabut ca sunet. Kenwood are spl mare si claritate destul de buna [cel putin alea de 50 de wati rup difuzoarele in doua, eu din 35 cat are maxim il duc pana la 32 33 fara distorsiuni] si mai are si tunerul ala smecher care se aude ca un cd
tata a avut un kenwood acum cativa ani cu difuzoare ovale tot kenwood si ducea la maxim fara distorsiuni, se auzea clar clar de tot. Si acum mai caut combinatia aia dar nici el nu mai stie ce serie erau. |
De cand SPL-ul e dat de HU ? |
|
Sus |
|
 |
Golan_cu_Logan
Data înscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Mar Iul 24, 2007 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Desi Pioneer-ul are atata publicitate ca e mare si tare nu e chiar asa , mai sunt si altii , Clarion , Kenwood, eu unul am un Kenwood ,model 2005 , si sunt super multumit de el , cu 2 boxe de 16 cm pe spate si 2 de 13 pe fata se aude super, unii chiar ma intreaba daca am sub , si nu este vrajeala faza cu 30W RMS , chiar se simte diferenta fata de pioneer-ul varului meu de exemplu (deh-2900), asa ca cel mai bine este sa le auzi si apoi sa te dai cu parerea. |
|
Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 8:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu spun un singur lucru.Exista o limita de putere care poate fi scoasa din 12v.Uite care e faza: P=(U^2)/R.....de aici rezulta ca P pentru o alimentare de 14V si o impedanta a difuzorului de 4 ohm este de 49W (adica exact ce scrie pe toate playerele).Bun! Asta este puterea maxima.Puterea RMS are o valoare fix pe jumatate cat cea maxima (puterea medie pt un semnal sinusoidat este Uvarf/2).Rezulta o putere rms de 24,5W.Asta este si asa au toate, indiferent de ce scrie pe ele sau in cartile lor.Asa ca nu va mai certati degeaba ca tot una e.La kenwood intr-adevar se aude altfel deoarece ele presupun ca au un mic boost pe mid-bass si din cauza asta au un kick-bass mai bun.Este o mica pacaleala, ca sa para ca suna mai tare.Am avut si eu kenwood si am fost f multumit.Din pacate, modelele care exista la noi sunt cam slabute deocamdata, deci e de preferabil altceva de la Pioneer sau Clarion, care oricum sunt peste Kenwood.
Sper ca v-am lamurit  _________________ Alpine 9887
DLS Nobelium 6.2+Focal 2.150
DLS Nobelium 12+Alpine850
Octavia II |
|
Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
am avut si eu un kenwood - ce-i drept model mai vechi - si mai nou am un pioneer deh-p40mp, de care sunt foarte multumit. nu cunosc modelul de kenwood adus in discutie, dar eu zic ca o sa fi mai multumit de pioneer. |
|
Sus |
|
 |
Golan_cu_Logan
Data înscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Mar Iul 31, 2007 8:54 am Titlul subiectului: |
|
|
marku_trd a scris: | Eu spun un singur lucru.Exista o limita de putere care poate fi scoasa din 12v.Uite care e faza: P=(U^2)/R.....de aici rezulta ca P pentru o alimentare de 14V si o impedanta a difuzorului de 4 ohm este de 49W (adica exact ce scrie pe toate playerele).Bun! Asta este puterea maxima.Puterea RMS are o valoare fix pe jumatate cat cea maxima (puterea medie pt un semnal sinusoidat este Uvarf/2).Rezulta o putere rms de 24,5W.Asta este si asa au toate, indiferent de ce scrie pe ele sau in cartile lor.Asa ca nu va mai certati degeaba ca tot una e.La kenwood intr-adevar se aude altfel deoarece ele presupun ca au un mic boost pe mid-bass si din cauza asta au un kick-bass mai bun.Este o mica pacaleala, ca sa para ca suna mai tare.Am avut si eu kenwood si am fost f multumit.Din pacate, modelele care exista la noi sunt cam slabute deocamdata, deci e de preferabil altceva de la Pioneer sau Clarion, care oricum sunt peste Kenwood.
Sper ca v-am lamurit  |
Stai linistit , se poate scoate si 40W RMS dintr-un player , acum depinde de fabricant , si de posibilitatea lui de a indesa in player unca o punte de putere , asa cum amplificatoarele au mai multe punti legate , asa poate fi pus si pe player , si nu zic eu asta ci o persoana care le stie , si mi-a demonstrat prin faptul ca a pus intr-un amarat de Domotec , sper sa nu fac reclama , un amplificator de 4 x 35 Rms , facut de el , doar atat a avut loc ,si credema ca se auzea bine , doar ca era casetofon , asa ca si Kenwood-ul poate avea 30 W Rms. |
|
Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 31, 2007 9:13 am Titlul subiectului: |
|
|
metoda de care zici tu consta in modificarea playerelor; aici era vorba de puterea unui player nemodificat |
|
Sus |
|
 |
|