Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

KICKER 05DCVR122 AJUTOR!!!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

il am in masina akum... Smile ...ce pot sa zic...daca vrei si claritate si economisire de spatiu pe langa "bubuiala" cumpara gz-ul...la presiunea pe care o produc nu sunt foarte mari diferentele ( gz-ul fuge vreo 2-2,5 cm are cursa foarte mare) kickerul are 2 difuri dar cursa micutza....oricum parca tot kickerul se aude mai tare dar gz-ul mult mai frumos...sper ca ai inteles ceva
Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adevaru' e k ar fi si un pic mai ieftin de amplificat GZ-ul...
k si dak as lua kickerul tot 500W i-as da... si mi-e k o sa fie cam subnutrit, pe cand GZ-ul cu 500W ar fi chiar bine. sincer... spatiul e ultimul lucru la care ma gandesc... Laughing vreau doar sa sune tare, corect, si sa-mi miste organele in mine Very Happy a, si... sa ma aud la semafor mai tare decat ML-ul cu manele.... Embarassed
pe de alta parte.... kickerul pare mai serios.. cu 2 difuri... chiar am nevoie de o parere a cuiva care le-a auzit pe ambele Sad sau cel putin sa mai voteze lumea... sa-mi fac si eu o parere....

alexneo
Priceput

Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

KICKER... PAREREA MEA.
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alexneo, am vazut ca si tu intrebi tot pentru logan... ti l-ai cumparat deja? il ai pe logan? daca da, cum suna? si.... mai ramane ceva din portbagaj?
yo_tibitzu

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 4:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq a scris:
adevaru' e k ar fi si un pic mai ieftin de amplificat GZ-ul...
k si dak as lua kickerul tot 500W i-as da... si mi-e k o sa fie cam subnutrit, pe cand GZ-ul cu 500W ar fi chiar bine. sincer... spatiul e ultimul lucru la care ma gandesc... Laughing vreau doar sa sune tare, corect, si sa-mi miste organele in mine Very Happy a, si... sa ma aud la semafor mai tare decat ML-ul cu manele.... Embarassed
pe de alta parte.... kickerul pare mai serios.. cu 2 difuri... chiar am nevoie de o parere a cuiva care le-a auzit pe ambele Sad sau cel putin sa mai voteze lumea... sa-mi fac si eu o parere....

mai eu ti-a spus le-am auzit pe amandoua...kickerul suna mai tare dar nici gz-ul nu este departe de el si suna mult mai frumos...car despre cerintele tale (coerct,tare,miscatul organelor,si auzitul la semafor) garantez pentru GZ....Eu te sfatuiesc al GZ...Am probat pe o solentza si am crezut ca o rupe la propriu...O sa fac un filmuletz pentru prezentare...
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

astept filmuletzul cu foarte mare entuziasm Smile
alexneo
Priceput

Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq ramane mult din portbagaju de logan daca pui amplificatoru si apacitoru cum am eu... eu am capacitoru lipit de skaunele din spate... si subwooferu impins in fundu portbagajului... iam facut si niste grilaje in caz ca pun ceva in portbagaj sa nu lovesc difuzoarele... de miscat misca masina ... in masina ... daca dau drumu la o melodie ca Beats for my van am impresia ca dai cu aspiratoru pe pantaloni... sincer... poate si niste poze cat de curand ca eu nu sunt genu sa ma etalez cu poze. .. ma fac auzit Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum