|
Autor |
Mesaj |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
Trimis: Dum Noi 25, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
il am in masina akum... ...ce pot sa zic...daca vrei si claritate si economisire de spatiu pe langa "bubuiala" cumpara gz-ul...la presiunea pe care o produc nu sunt foarte mari diferentele ( gz-ul fuge vreo 2-2,5 cm are cursa foarte mare) kickerul are 2 difuri dar cursa micutza....oricum parca tot kickerul se aude mai tare dar gz-ul mult mai frumos...sper ca ai inteles ceva
 |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Dum Noi 25, 2007 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
adevaru' e k ar fi si un pic mai ieftin de amplificat GZ-ul...
k si dak as lua kickerul tot 500W i-as da... si mi-e k o sa fie cam subnutrit, pe cand GZ-ul cu 500W ar fi chiar bine. sincer... spatiul e ultimul lucru la care ma gandesc... vreau doar sa sune tare, corect, si sa-mi miste organele in mine a, si... sa ma aud la semafor mai tare decat ML-ul cu manele....
pe de alta parte.... kickerul pare mai serios.. cu 2 difuri... chiar am nevoie de o parere a cuiva care le-a auzit pe ambele sau cel putin sa mai voteze lumea... sa-mi fac si eu o parere.... _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Lun Noi 26, 2007 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
KICKER... PAREREA MEA. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Lun Noi 26, 2007 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
alexneo, am vazut ca si tu intrebi tot pentru logan... ti l-ai cumparat deja? il ai pe logan? daca da, cum suna? si.... mai ramane ceva din portbagaj? _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
Trimis: Lun Noi 26, 2007 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
niq a scris: | adevaru' e k ar fi si un pic mai ieftin de amplificat GZ-ul...
k si dak as lua kickerul tot 500W i-as da... si mi-e k o sa fie cam subnutrit, pe cand GZ-ul cu 500W ar fi chiar bine. sincer... spatiul e ultimul lucru la care ma gandesc... vreau doar sa sune tare, corect, si sa-mi miste organele in mine a, si... sa ma aud la semafor mai tare decat ML-ul cu manele....
pe de alta parte.... kickerul pare mai serios.. cu 2 difuri... chiar am nevoie de o parere a cuiva care le-a auzit pe ambele sau cel putin sa mai voteze lumea... sa-mi fac si eu o parere.... |
mai eu ti-a spus le-am auzit pe amandoua...kickerul suna mai tare dar nici gz-ul nu este departe de el si suna mult mai frumos...car despre cerintele tale (coerct,tare,miscatul organelor,si auzitul la semafor) garantez pentru GZ....Eu te sfatuiesc al GZ...Am probat pe o solentza si am crezut ca o rupe la propriu...O sa fac un filmuletz pentru prezentare... |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

|
Trimis: Lun Noi 26, 2007 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
astept filmuletzul cu foarte mare entuziasm  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Mie Dec 05, 2007 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
niq ramane mult din portbagaju de logan daca pui amplificatoru si apacitoru cum am eu... eu am capacitoru lipit de skaunele din spate... si subwooferu impins in fundu portbagajului... iam facut si niste grilaje in caz ca pun ceva in portbagaj sa nu lovesc difuzoarele... de miscat misca masina ... in masina ... daca dau drumu la o melodie ca Beats for my van am impresia ca dai cu aspiratoru pe pantaloni... sincer... poate si niste poze cat de curand ca eu nu sunt genu sa ma etalez cu poze. .. ma fac auzit  _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
Sus |
|
 |
|