Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

kicker - 06DS12L52

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Tokyo
Pasionat

Data înscrierii: 08/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2007 12:54 am    Titlul subiectului: kicker - 06DS12L52 Răspunde cu citat (quote)

are cineva acest sw sau daca stie cate ceva despre el m ar interesa dimensiunile ms
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Tokyo
Pasionat

MesajTrimis: Dum Aug 19, 2007 4:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar nu imi spune nimeni ?? se merita sw ul ,bubuie masina , poate stie cineva si dimensiunile ms
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Aug 19, 2007 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai sa stii ca nu e mare deloc comparativ cu incintele recomandate de kicker.
Sus
Tokyo
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 23, 2007 2:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms frumos de raspuns acum ramane sa mi masor portbagaju sa vad daca incape sper sa masor bine la cm ,sa fie fix nici un cm in plus sau minus Wink
Sus
aurashku

Data înscrierii: 28/Oct/2007

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 6:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am eu acest sub... daca este vorba despre cel de 600 w la 2 ohmi... cu incinta a fost 680 ron..acum e 715 ron
se aude super bine insa trebuie amplificator puternic tare... eu am un dls ca12 de 400 w si nu-l misca suficient...un amplificator pt el ar fi cam la 10 milioane...asta care-l am eu a fost 610 ron... iti scriu mai pe seara si dimensiunile ca nu le mai stiu...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum