|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 11:27 am Titlul subiectului: Re: kicker |
|
|
| dorian a scris: | mai am o dileema ce se aude mai bine fain puternic 2 suburi de 150 (200) rms sau unu de 300 ? suna cam stupid intrebarea dar ma framanta de ceva vreme
|
zi la ce difuri te referi...
in principiu,daca au aceeasi parametrii si nu difera doar puterea ar suna mai bine 2 de 150 fata de 1 de 300.te intrebi de ce
pai pentru ca daca avem 2 difuri din start castigam 3 db care echivaleaza cu o dublare a puterii.
asta in terie.
de kicker nu prea se intereseaza nimeni ca sunt scumpe si au nevoie de multi W ca sa sune bine. |
|
| Sus |
|
 |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 11:54 am Titlul subiectului: |
|
|
vezi ca kickeru ii destul de pretentios la incinta daca ai portbagajul mare atunci iati kicker incinta va fi cam la 80 de litrii(in cazul in care iti iei de 12 inch) si va suna nu frumos ci foarte frumos si in plus tare si cred ca bate doua jbl.
ti o spun pentru ca am ascultat kiker dar fratele mai mare ala de 15 inch care pur si simplu te rupea in masina in doua.
ca sa functioneze bine iti trebuie instalatie destul de scumpa ,cabluri groase de tot,un condensator de minim 2.5 farazi si o statie de vreo 1000 de wati minim +o antifonare la portbagaj(ideal toata masina) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|