Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

kicker

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
dorian
Priceput

Data înscrierii: 03/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 11:18 am    Titlul subiectului: kicker Răspunde cu citat (quote)

sal,
d c nimeni nu este interest de gma de subwoofere kicker p forum : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Kicker/S15L5/
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Kicker/S12L5/ ??
sunt prea puternice tp o masina ... ??

mai am o dileema ce se aude mai bine fain puternic 2 suburi de 150 (200) rms sau unu de 300 ? suna cam stupid intrebarea dar ma framanta de ceva vreme

multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 11:27 am    Titlul subiectului: Re: kicker Răspunde cu citat (quote)

dorian a scris:
mai am o dileema ce se aude mai bine fain puternic 2 suburi de 150 (200) rms sau unu de 300 ? suna cam stupid intrebarea dar ma framanta de ceva vreme

zi la ce difuri te referi...
in principiu,daca au aceeasi parametrii si nu difera doar puterea ar suna mai bine 2 de 150 fata de 1 de 300.te intrebi de ce Rolling Eyes
pai pentru ca daca avem 2 difuri din start castigam 3 db care echivaleaza cu o dublare a puterii.
asta in terie.

de kicker nu prea se intereseaza nimeni ca sunt scumpe si au nevoie de multi W ca sa sune bine.
Sus
dorian
Priceput

Data înscrierii: 03/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tx

AM UN JBL GTO 1202D si ma gandeam sa cumpar http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/The_Rock/Rock_Mono_1000/
iar in vitorul apropiat un kicker de 750 rms eu cred ca va suna mai bine decat 2 jbl GTo 1202d
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 11:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca kickeru ii destul de pretentios la incinta daca ai portbagajul mare atunci iati kicker incinta va fi cam la 80 de litrii(in cazul in care iti iei de 12 inch) si va suna nu frumos ci foarte frumos si in plus tare si cred ca bate doua jbl.
ti o spun pentru ca am ascultat kiker dar fratele mai mare ala de 15 inch care pur si simplu te rupea in masina in doua.
ca sa functioneze bine iti trebuie instalatie destul de scumpa ,cabluri groase de tot,un condensator de minim 2.5 farazi si o statie de vreo 1000 de wati minim +o antifonare la portbagaj(ideal toata masina)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum