|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
gabi_brabus
Data înscrierii: 07/Oct/2006 Mesaje: 6 Locație: Alba Iulia
|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 12:11 pm Titlul subiectului: Kitt cabluri pt montare amplificator si subwoofer |
|
|
salutare.
Tocmai am achizitionat de pe be-loud un amplif magnat rock 8000 si un subwoofer magnat neoforce 1120
Am intrebat niste prieteni si mi-au spus asa: unu din ei ca am nevoie de cabluri de 16mm2 altu zicea ca de 10mm2 e suficient.Nu stiu ce sa fac, ce sa cumpar si cat.nu vreau sa-mi arunc banii pe ceva gresit.
As dori sa ma lamuriti si sa-mi dati o solutie in privinta montarii, o lista cu ce e nevoie.masina pe care o detin este un vw golf IV variant.
(boxele[doar pe fata am] nu vreau le conectez la amplif,voi sunteti de alta parere?)
Va multumesc _________________ viatza bate filmu...cu bata! |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
gabi_brabus
Data înscrierii: 07/Oct/2006 Mesaje: 6 Locație: Alba Iulia
|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 2:57 pm Titlul subiectului: da |
|
|
pai ca HU am un Sony CDX F-5550 iar boxele sunt cele standard,deaia nu vreau sa le conectez.deocamdata,bugetul fiind pe terminate  _________________ viatza bate filmu...cu bata! |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
credeam ca pot sa te ajut cu dif fata dar nu am cum
cand strangi bani sa cumperi si dif fata
mult succes |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|