Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Koreeana mea - Cielo & Infinity Basslink

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
cocolin78

Data înscrierii: 15/Ian/2009

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 7:32 pm    Titlul subiectului: Koreeana mea - Cielo & Infinity Basslink Răspunde cu citat (quote)

In sfarsit am reusit sa imi pun si eu subwooferul pe masina dupa o munca de ore bune am reusit dar nu in totalitate sa va pun niste poze sa vedeti ce a iesit - e primul meu sub si sunt incantat de sound pt inceput sunt f multumit dar si munca a fost pe masura si frigul indurat Laughing ,mai sunt poze dar sa mai pot incarca si un filmulet. mai am un n pic de munca sa aranjez firele si sa gasesc o modalitate de prindere deocamdata e provizoriu montat.

4.jpg
 Description:
sunt slabe doar HU-ul le rupe in doua dar deocamdata am luat si eu de cati bani am avut
 Filesize:  91.97 KB
 Viewed:  352 Time(s)

4.jpg

5.jpg
 Description:
 Filesize:  110.63 KB
 Viewed:  353 Time(s)

5.jpg

6.jpg
 Description:
 Filesize:  105.18 KB
 Viewed:  341 Time(s)

6.jpg

k.jpg
 Description:
 Filesize:  67.96 KB
 Viewed:  335 Time(s)

k.jpg

9.jpg
 Description:
 Filesize:  117.27 KB
 Viewed:  378 Time(s)

9.jpg

7.jpg
 Description:
 Filesize:  135.39 KB
 Viewed:  354 Time(s)

7.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Ian 21, 2009 4:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, si sa scapi de difurile sony Laughing
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 21, 2009 10:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si cred ca un pic de aranjare a cablurilor in portbagaj ar prinde si mai bine ...
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Ian 21, 2009 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai de cabluri a promis ca se ocupa...
si nu doar de cabluri, ci si integrarea radiocd-ului in bord (misto headunit).

cocolin78

MesajTrimis: Mie Ian 21, 2009 7:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca nu am gasit papuci sa pun cablurile calumea azi am luat siguranta si suportul sa va mai intreb ceva , oare daca pun plasticul in spatele banchetei o sa afecteze cu ceva sunetul e un plastic subtire si ma gandeam sa il fixez bine sa nu vibreze . de difurile sony nu am avut incotro le-am luat ca nu aveam ce sa pun si nici bani suficienti pt ceva mai bun deocamdata si pe fata imi trebuie difuri ca acolo am doar unu cel original al masinii si e un stift celalalt tocmai si-a dat duhu Very Happy , am o statie BOSE de pe un audi A6 nu i-am gasit caracteristicile pe net poate stie cineva ceva de ea ma gandeam sa o pun sa amplifice difuzoarele dar imi trebuie si niste difuri competente doua difuri bose de pe a6 am cele din tunul de bass sin portbagaj daca as gasi si retul ar fi ok zic eu . voi ce parere aveti?

asta este amplificatorul si difurile http://audi-sport.net/classifieds/showproduct.php/product/106/cat/11/date/1172594601
Sus
cocolin78

MesajTrimis: Mie Ian 21, 2009 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce parere aveti despre dif astea sa le pun pe fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZIF_4002/ m-a interesa adancimea de montare daca poate sa mi-o spuna cineva
Sus
jlaudio
Pasionat

Data înscrierii: 08/Dec/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Joi Ian 22, 2009 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea sa nu pui coaxiale in fata. Mai bine ceva componente.
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 22, 2009 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai va avea de munca ...
Cielo are lacas in bord pentru difuzoare de 10 cm...
Iar pentru a putea pune difuzoarele pe usi, va fi ceva de lucrat ...
Sus
cocolin78

MesajTrimis: Joi Ian 22, 2009 10:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da e munca sa pui sistem pe fata trebuie sa faci din fibra suportul de difuzor si are pe portiera are si buzunar care nu e aplicat e cu tot cu portiera.

de aceea vreau sa stiu adancimea de montare a difuzoarelor respective poate ma ajuta cineva de la magazin .

si cu plasticul din spatele banchetelor ce sa fac ? il mai pun?

Nu ma ajuta nimeni cu dimensiunile la GZ-urile astea???????????
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum