|
|
|
Autor |
Mesaj |
thunder rock Pasionat
Data înscrierii: 14/Sep/2007 Mesaje: 83
|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 12:43 am Titlul subiectului: La ce distanta "+"ul de la statie? |
|
|
La ce distanta trebuie inserata siguranta de la + baterie spre statie? O statie de 150WRMS cu cablu dietz de 10mm asta ca o precizare daca conteaza....trebuie sa fie in compartimentul motor? in habitaclu? mai aproape de baterie sau de statie? din ce considerente?"-" -ul se leaga la caroserie sa inteleg...la suruburile de la centuri ar fi ok?Cabluri de alimentare pe o parte a masinii si cele de la RCA -uri si remote pe cealalta parte...-E bine cum am zis? _________________ PIO DEH 6800 MP,DLS PS 4,SAL RFX2-130NEO,SUB. FOCAL BombA 20-A1 cabluri DIETZ.Viper 791XV |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 8:27 am Titlul subiectului: |
|
|
siguranta trebuie pusa la ~20cm distanta de borna + a acumulatorului.
tai o bucata de ~25-30cm din fir, bucata care ai taiat-o o prinzi cu un capat la baterie si celalalt capat in sigutanta, iar in celalalt capat al sigurantei continua bucata lunga. (implicit siguranta va fi in comportimentul monor.
"de ce ?"
pt ca in cazul in care o sa se produca vre-un scurt circuit pe traseu sa nu omori bateria si sa nu iei foc.
cablul RCA se pune pe partea opusa celui de alimentare. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
Data înscrierii: 14/Sep/2007 Mesaje: 83
|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multam.....am primit sub-ul si scrie 40 cm de baterie deci pe-acolo.....
In rest am sa fac conform sfaturilor.... _________________ PIO DEH 6800 MP,DLS PS 4,SAL RFX2-130NEO,SUB. FOCAL BombA 20-A1 cabluri DIETZ.Viper 791XV |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
thunder rock a scris: | Multam.....am primit sub-ul si scrie 40 cm de baterie deci pe-acolo.....
|
daca lasi 40cm aproape iti ajunge soclul de siguranta in habitaclu (daca il bagi prin panoul care desparte compartimentul motor de habitaclu) si nu este comod pt situatiile in care esti nevoit sa scoti siguranta din soclu pt a intrerupe alimentarea amplificatorului.
oricum, daca ti se pare tie mai comod sa il pui la 40cm de baterie nu te opreste nimeni.
bafta _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|