Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

LAC-M1600 sau CQ-C1323NE

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
macelaru

Data înscrierii: 17/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Sep 17, 2006 5:37 pm    Titlul subiectului: LAC-M1600 sau CQ-C1323NE Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa aflu si eu care dintre cele 2 mp3 playere(panasonic CQ-C1323NE , LG LAC-M1600) se aud mai bine pe difuzoarele JBL CS3196 si daca ar merge combinatzi intre unul din cele 2 mp3 pl si difuzoare Question
Daca nu care mp3 player la vreo 4 mil ar merge?

Multumesc anticipat!

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Sep 17, 2006 6:06 pm    Titlul subiectului: Re: LAC-M1600 sau CQ-C1323NE Răspunde cu citat (quote)

multa lume pare multumita de DEH-2800MP de la pioneer...depaseste cu putin bugetul tau, dar...e pioneer Very Happy
dintre alea 2 spuse de tine, as prefera panasonicul, ptr cei 2,5v la pre-out, fata de 2v la lg
oricum, difuri de 70Wrms cat are CS3196, puse pe oricare dintre astea 3 e cam mult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
macelaru

MesajTrimis: Dum Sep 17, 2006 6:10 pm    Titlul subiectului: ms Răspunde cu citat (quote)

ok deci ce difuzoare(pt spate) ar trebui sa pun sa se auda bine pe unul din cele 3 mp3 playere?? eu pe masina am niste amarate obosiciuni de boschman care nu tin la bass.
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Sep 17, 2006 6:16 pm    Titlul subiectului: Re: ms Răspunde cu citat (quote)

daca bass vrei, incearca sa iei un subwoofer...daca nu vrei sub, si-ti place JBL-ul, ia ceva din seria GTO, dar alea-s pe 2 ohmi asa ca trebuie si amplificare. tot dupa amplificare plang si DLS 269. oricum, doar prin amplificare vei obtine un bass cat de cat decent. doar din cei 25W care ii are un HU nu vei obtine ce stii ce
Sus
macelaru

MesajTrimis: Dum Sep 17, 2006 6:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok eu nu vreu un bass foarte puternic ca am DACIA ce naiba cade toata , vreu ceva care sa se auda bine cand dau vol la maxim si ma gandisem la JBL ptr ca sunt JBL .
Am vazut ca recomanzi DLS-uri la toata lumea acestea ar fi bune sau necesita amp DLS 1269??

Ms ptr rabdarea acordata.

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Sep 17, 2006 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1269 nu necesita...merge pe HU. 269 necesita. si nu recomand numai dls...ti-am zis si de JBL. urechea mea insa e incantata mai mult de dls, atat la amplificare cat si la difuzoare. deci sunt subiectiv
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Sep 18, 2006 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi cu incredere pe DLS Smile daca vrei calitate
macelaru

MesajTrimis: Lun Sep 18, 2006 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms mult!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum