|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
tymonel
Data înscrierii: 07/Apr/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Apr 07, 2013 1:42 pm Titlul subiectului: Legare in paralel iesiri player auto |
|
|
Salut.
Detin un player Pioneer MVH-150UI , si as dori sa achizitionez Focal Access 165 A3 SG , http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access/Access_165_A3_SG/ , (sistem 3 cai cu filtru).
Avand in vedere ca as vrea sa folosesc si filtrul, as dori sa stiu daca pot lega iesirile de la playerul auto in paralel, adica din 4 X 52 sa rezulte 2 X 104 .
Stiu ca un amplificator pe 2 canale ar fi recomandat, dar as vrea sa folosesc totusi playerul .
Multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
Divi
Data înscrierii: 21/Aug/2012 Mesaje: 37
|
Trimis: Dum Apr 07, 2013 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut, in primul rand playerul nu are 4X52w ci in jur de 4x20.
Nu stiu daca merge sa legi iesirile playerului in punte, dar chiar daca merge nu obtii performanta mare. Parerea mea este ca difuzoarele alea merita amplificate, cel putin eu asa as face. |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Dum Apr 07, 2013 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa le alimentezi din player nu le mai cumpara, dai banii degeaba pe ele.
Ori iti iei amplificator (Focal, DLS, sau minim Alpine) si atunci se merita. |
|
| Sus |
|
 |
neos
Data înscrierii: 05/Dec/2010 Mesaje: 34
|
Trimis: Dum Apr 07, 2013 9:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca are 20w rms e bine, eu as merge pe 12w. poti sa te uiti in manual sa vezi ca scrie asta. fara amplificare nu faci absolut nimic, decat sa le omori, in loc sa bag semnal bagi distorsiuni si poti sa le spui amin. nu cred ca poti sa faci "104W" chiar daca le legi in serie sau paralel. |
|
| Sus |
|
 |
Divi
|
Trimis: Lun Apr 08, 2013 8:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| neos a scris: | | in loc sa bag semnal bagi distorsiuni si poti sa le spui amin. |
Doar nu o fi nimeni criminal sa asculte cu distorsiuni, normal ca setezi volumul la un nivel la care nu se aud distorsiuni.
@tymonel deocamdata le poti lua, si pe viitor te orientezi catre un amplif, e avantajos ca playerul are 2 perechi de iesiri neamplificate. |
|
| Sus |
|
 |
tymonel
Data înscrierii: 07/Apr/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Apr 08, 2013 11:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru raspunsuri.
Am o statie JBL GTO 75.4 , ( plus subwoofer alpine r type 12 inch) dar am spus ca nu as vrea sa folosesc amplificarea pentru ca si statia ocupa loc, plus ca tot timpul aproape am copilul in masina si nu pot sa dau muzica tare. Masina pe care vreau sa le pun e un fiat punto 2007 , la volum mai mare zornaie tabla pe ea.
Ideea de baza e sa schimb boxele stoc, si sa se auda decent ( clar, nedistorsionat, la un nivel sonor mic spre mediu), constient fiind de puterea debitata de player.
Offtopic: de regula, puterea amplificatorului se alege sa fie de 1,5 ori mai mare decat puterea difuzoarelor. |
|
| Sus |
|
 |
Divi
|
Trimis: Lun Apr 08, 2013 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
E bine asa, diferenta nu o vei simti cand vei trece dela difurile stoc la cele noi, ci atunci cand le vei alimenta pe cele noi din amplificatorul pe care il ai. Ca sa nu mai cumperi amplificator suplimentar poti lega componentele pe 2 canale, iar pe celelalte doua canale legi cele doua bobine ale difuzorului typr R.  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|